Advantage Austria Indicare navigare

Privire de ansamblu

În domeniul prelucrării materialelor plastice activează mai mult de 560 (NACE 222) firme austriece, având ca. 26.600 angajaţi. În afară de materialele plastice folosite ca materie primă şi cele prelucrate, în Austria se produc o serie de materiale auxiliare care întregesc gama materiilor prime. Şi firmele austriece, care produc maşini pentru prelucrarea maselor plastice joacă un rol foarte important pe piaţa internaţională. Aici puteţi beneficia de o vedere a ansamblu asupra celor mai importante ramuri ale industriei austriece.

Conţinut structurat:

Materialul plastic - o materie primă austriacă

Prelucrarea materialului plastic este traditţională:la sfârşitul secolului 20 multe întreprinderi prelucrau celuloid, galalit pentru nasturi, bijuterii, sau alte produse. Astăzi producătorii de mase plastice elaborează şi prelucrează produse în valoare de peste 7,1 Mlrd. Euro.

Datorită faptului că piaţa internă este foarte restrânsa, acest sector este foarte competitiv la export. Multe firme sunt orientate în totalitate către piaţa externă. Câteva firme produc materiale plastice precum polietilena sau polistirenul. Un loc foarte important îl ocupă prelucrarea maselor plastice.

Cele mai importante produse

Cele mai importante produse care se fabrică în Austria sunt:

  • Produse pentru ambalat (folii, fibre, sticle,etc)
  • Componente tehnice pentru construcţia de automobile, de maşini şi electrotehnică
  • Ţevi şi produse utilizate în construcţii

Maşini pentru industria materialelor plastice - Tehnică la cel mai ridicat nivel

Întreprinzătorii austrieci din domeniul constructiilor exportă cu succes în toată lumea. Standardul tehnic ridicat şi know - how- ul acestui sector inovativ sunt apreciate pe pieţele europene şi internaţionale.

Întreprinzătorii austrieci nu oferă numai maşini, ci mai mult decât atât livrează modulele, uneltele şi instalaţiile de automatizare, care garantează clienţilor cel mai înalt nivel de calitate şi productivitate.

Specialiştii de înaltă clasă, calitatea ridicată a serviciilor oferite, cât şi suportul producătorilor din alte ţări reprezintă factorii de succes.

Bogăţie de idei şi conştiinţa calităţii

Producătorii austrieci de maşini pentru industria de material plastic se disting prin inovaţie. Autodezvoltarea la un înalt nivel de calitate şi produsele speciale aparţin acestei categorii.

Grupul austriac al producătorilor de maşini pentru industria materialelor plastice
Asociaţia de profil din industria tehnologiei metalelor
Wiedner Hauptstraße 63
1045 Vienna
Austria
 
+43 5 90 900/3482
 
+43 1 505 10 20
office@fmti.at
 
http://www.metalltechnischeindustrie.at/en/
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA