Advantage Austria Pokaži navigaciju
Pretpostavljamo da ste iz Izaberite svoju državuPromena države

Pregled

Obradom i preradom veštačkih materijala bave se preko 560 (NACE 222) austrijskih preduzeća sa preko 26.600 zaposlenih. Pored veštačkih sirovina i proizvoda od sintetike u Austriji se proizvode i niz pomoćnih materija za proizvodnju i preradu sintetike. I austrijska preduzeća koja proizvode mašine za obradu i proizvodnju sintetičkih materijala na međunarodnom tržištu zauzimaju vodeće mesto. Ovde Vam dajemo pregled ove važne austrijske industrijske grane.

Sadržaj:

Sintetika - Materijal iz Austrije

Obrada veštačkog materijala ima tradiciju: Na prelasku 20.veka austrijska preduzeća prerađivala su celuloid i galalit u dugmad, nakit i druge predmete. Danas austrijski proizvođači sintetike stvaraju proizvode u vrednosti od 7,1 milijardi Evra.

S obzirom na malo domaće tržište, preduzeća su usredsređena na izvoz. Neka se čak isključivo bave izvozom. Neki proizvode plastiku kao što je polietilen ili polistirol. Glavno mesto zauzima prerada sintetičkih materijala.

Najvažniji proizvodi

U Austriji se uglavno proizvode:

  • ambalaža (folije, burad, kante, boce itd.)
  • tehnički delovi za automobilsku industriju, mašinogradnu i elektrotehniku
  • cevi i građevinske proizvode.

Mašine za proizvodnju sintetike - Vrhunska tehnika

Austrijska preduzeća koja se bave proizvodnjom mašina za sintetičke materijale uspešno izvoze u ceo svet. Visok standard tehnike i stručno znanje ove inovativne privredne grane cenjene su na međunarodnom tržištu.

Austrijski ponuđači ne proizvode samo mašine, već isporučuju i module, alat i automatizaciju koji kupcima garantuje viskok kvalitet i produktivnost. Visoko obrazovan kadar, razvijena svest o kvalitetu kao i razrađena poslovna mreža sa proizvođačima iz drugih zemalja značajni su faktori uspeha.

Dodatne informacije možete dobiti kod kancelarije ADVANTAGE AUSTRIA tj. Trgovinskog savetnika u Vašoj zemlji.

Riznica ideja i svest o kvalitetu

Austrijski prozvođači mašina za sintetičke materijale poznanti su po svojoj inovativnosti.Kvalitetni proizvodi i z sopstvenog razvojnog programa i funkcionalne specijalne izrade se podrazumevaju.

Österreichische Branchengruppe der Kunststoffmaschinenhersteller
Industrijski savez tehnike za preradu metala
Wiedner Hauptstraße 63
1045 Vienna
Austria
 
+43 5 90 900/3482
 
+43 1 505 10 20
office@fmti.at
 
http://www.metalltechnischeindustrie.at/en/
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA