Advantage Austria Показване навигация

Австрийски продукти от огнеупорни материали за пазарите по цял свят

Знаете ли, че австрийската фирма RHI AG е световен пазарен и технологичен лидер в производството на висококачествени керамични и огнеупорни материали?

Основаването на предприятието датира от 19-ти век. Днес марката RHI обхваща редица традиционни и утвърдени световни марки като Veitscher, Didier, Radex, Dolomite Franchi, Interstop или Monofrax.

Като единствен световен производител на огнеупорни материали RHI предлага продуктите си за всички звена на първичното производство. Концернът разполага с 6 собствени подразделения за доставка на суровини: те покриват повече от половината на търсенето. RHI обслужва една от най-дълбоките мини за магнезит (с дълбочина от 1000 м).

Глобалният играч е представен на 4-ри континента с общо 33 производствени и търговски центъра. В собствения им технологичен център в Леобен, Австрия, екип от 150 международни специалисти постоянно разработва нововъведения в сферата на огнеупорните материали и допринася съществено за това, историята на успеха на RHI да продължава.
Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA