Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Itävaltalaisia tulenkestäviä tuotteita maailman markkinoille

Tiesitkö, että itävaltalainen RHI AG on johtavassa asemassa korkealaatuisten tulenkestävien keramiikkamateriaalien maailmanmarkkinoilla ja teknologiassa?

Yrityksen juuret ulottuvat 1800-luvulle saakka. Nykyään kattobrändi RHI käsittää joukon perinteisiä, maailmanlaajuisesti vakiintuneita brändejä kuten Veitscher, Didier, Radex, Dolomite Franch, Interstop ja Monofrax.

Ainoana globaalina tulenkestävien materiaalien valmistajana RHI voi tarjota tuotteita perusteollisuuden kaikkiin yksiköihin. Raaka-aineiden toimituksesta konsernille huolehtivat kuusi omaa raaka-ainelähdettä, jotka kattavat yli puolet kysynnästä. RHI harjoittaa kaivostoimintaa myös yhdessä maailman syvimmistä magnesiittikaivoksista (1 000 metrin syvyydessä).

Globaalia toimijaa edustaa yhteensä 33 tuotantopistettä ja lukuisat myyntipisteet neljässä maanosassa. Noin 150 kansainvälisen asiantuntijan tiimi kehittää omassa teknologiakeskuksessaan Leobenissa Itävallassa jatkuvasti uusia tulenkestäviä innovaatioita ja varmistaa näin RHI:n menestystarinan jatkumisen.
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA