Advantage Austria Indicare navigare

Produse austriece ignifuge pentru pieţele lumii

Ştiaţi că societatea austriacă RHI AG este lider mondial de piaţă şi tehnologie în domeniul materialelor ignifuge ceramice de calitate?

Originile companiei se întind până în secolul 19. Astăzi, compania de familie RHI cuprinde o serie de mărci tradiţionale cu renume mondial cum sunt Veitscher, Didier, Radex, Dolomite Franchi, Interstop sau Monofrax.

În calitate de unic producător global de materiale ignifuge, RHI poate oferi produse pentru diverse agregate ale industriei materiilor de bază. De aprovizionarea cu materii prime a concernului se ocupă 6 locaţii proprii de materii prime: Acestea acoperă peste jumătate din necesar. RHI operează una din cele mai adânci mine de magnezit (adâncime 1.000 m).

Compania este un jucător global, reprezentat pe 4 continente prin cele 33 de locaţii de producţie şi numeroase puncte de desfacere. O echipă formată din circa 150 experţi internaţionali în centrul propriu de tehnologie din Leoben, Austria, dezvoltă mereu noi inovaţii ignifuge şi contribuie astfel în mod semnificativ la continuitatea istoriei de succes a RHI.
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA