Advantage Austria Pokaži navigaciju
Pretpostavljamo da ste iz Izaberite svoju državuPromena države

Austrijski vatrostalni proizvodi za svetsko tržište

Da li ste znali da je austrijska firma RHI AG vodeća na svetskom tržištu vrhunskih keramičkih vatrostalnih materijala, a da takođe predvodi tržište u oblasti proizvodne tehnologije ?

Koreni preduzeća sežu unazad sve do 19. veka. Danas grupacija RHI obuhvata niz tradicionalnih i svetski etabliranih marki kao što su: Veitscher, Didier, Radex, Dolomite Franchi, Interstop ili Monofrax.

Kao jedini globalni proizvođač  vatrostalnih materijala, RHI u ponudi ima i proizvode za sve agregate u industriji sirovina. O snabdevanju preduzeća sirovinama brine se 6 sopstvenih poslovnica: One pokrivaju više od polovine potreba za sirovinama. RHI upravlja jednim od najdubljih rudnika magnezita (1.000 m dubine).

Ovo preduzeće, kao igrač svetskog kalibra, zastupljeno je sa 33 proizvodna pogona i sa brojnim distibutivnim centrima na 4 kontinenta. Tim sastavljen od 150 međunarodnih stručnjaka u sopstvenom tehnološkom centru u Leobenu u Austriji stalno razvija nove inovacije u oblasti vatrostalnih materijala i time znatno doprinosi nastavku priče o uspehu preduzeća RHI.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA