Advantage Austria Pokazati navigaciju

Pregled

Ljudi Austriju što se tiče strojeva, izgradnje industrijskih postrojenja, industrijskih armatura, transportne tehnike i industrijske montaže ubrajaju u zemlje s najboljim „know-how-om“. Ona također nudi kako i očuvane tako i inovativne proizvode i usluge. Sa specijalizacijom i fleksibilnošću austrijska se poduzeća ove industrije budućnosti uspješno probijaju na svjetskom tržištu.

Sadržaj:

Modernizacija industrije

Modernizacija industrije nije samo geslo. Novosti i optimizacija na područjima kao što su n.pr.

daju važne poticaje gospodarstvu.

Austrijska poduzeća na području modernizacije industrije puno investiraju u istraživanje i razvijanje i s time se nalaze na svjetskom vrhu. Pritom surađuju s renomiranim domaćim i inozemnim institucijama.

Primjer metalurgije

Austrijska vodeća tehnološka poduzeća nude najmoderniju opremu za crnu i obojenu metalurgiju. Pritom se najmodernija procesna tehnika nadopunjuje postrojenjima prema posljednjem kriku tehnike. Ta su poduzeća Vaši optimalni poslovni partneri.

Primjer transportne tehnike

Razvojem inovativnih tehnologija austrijska su se poduzeća uspjela etablirati širom svijeta kao uviđani partneri na području transportne tehnike. Predvodnici svjetskog tržišta što se tiče ski-liftova, žičara, ali i strojeva za izgradnju pruga i kolosjeka dolaze iz Austrije.

Strojevi i industrijska postrojenja

Na području strojeva i industrijskih postrojenja Austrija ima mnogo za ponuditi. Zadnjih godina ovo je područje bilježilo porast narudžbi i prodanih proizvoda.

Izvoz

Jaka međunarodna potražnja važan je faktor za pozitivan razvoj ove branše. Austrijska izvozna poduzeća međunarodno su jako dobro pozicionirana i apsolutno su konkuretna kod:

  • postrojenja za metalurgiju
  • strojeva za proizvodnju plastike
  • strojeva za željeznički promet
  • izgradnje kemijskih postrojenja
  • energetskih postrojenja
  • rudarske tehnike

Unutar Europske unije zabilježena su značajna povećanja kvoti izvoza.

Za daljnje informacije molimo Vas obratite se Austrijskom uredu za vanjsku trgovinu ili direktno

Strukovno udruženje metaloprerađivačke industrije
Wiedner Hauptstr. 63
1045 Beč
Austrija
 
+43 (0) 590900-3482
office@fmti.at
 
http://www.metalltechnischeindustrie.at/en/
Posljednji put aktualizirano:
2017.11.13
Ispis
©©ADVANTAGE AUSTRIA