Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Yleiskatsaus

Itävalta on tunnettu konerakennuksen, tuotantotekniikan, liikennetekniikan ja koneasennusten korkean osaamisen maana, joka tarjoaa vakiintuneita, mutta samalla myös innovatiivisia tuotteita ja palveluita. Itävaltalaiset alan yritykset ovat erikoistuneita ja joustavia ja siten nauttivat menestyksestä maailman markkinoilla.

Sisältö

Teollinen modernisointi

Teollinen modernisaatio on enemmän kuin sanahelinää. Viimeiset kehitykset ja optimointi esimerkiksi seuraavilla aloilla ovat tärkeät talouden ohjaajat: 

Itävaltalaiset yritykset investoivat vakavasti tutkimukseen ja kehitykseen taaten siten kansainvälisellä huipulla olemisen. He työskentelevät yhteistyössä sekä kotimaisten että ulkomaisten tunnettujen tutkimuslaitosten kanssa.

Metalliteollisuus

Itävallan johtavat teknologiayritykset tarjoavat huippulaitteita metalliteollisuudelle. Viimeisiä teknologian menetelmiä täydennetään uusilla mahdollisuuksilla. Nämä yritykset saavat ihanteellisia liikekumppaneita.

Liikenneteknologia

Itävaltalaiset yritykset ovat innovatiivisten teknologioiden kehittämisen ansiosta menestyneet maailmanlaajuisesti arvostettuina liikekumppaneina liikenneteknologian alalla. Itävaltalaiset yritykset ovat maailmamarkkinoiden johtavia hiihtohissien, raitiovaunujen ja myös kiskolaitteiden valmistajia.

Konetekniikka ja teollisuuskoneet

Itävallalla on paljon tarjottavaa konetekniikan ja teollisuuskoneiden alalla. Viime vuosina niin toimialan tilausten kuin myös myynnin määrät ovat saavuttaneet kasvua.

Vienti

Alan kasvun tärkeänä osatekijänä on korkea kansainvälinen kysyntä. Itävaltalaiset vientiyritykset ovat erittäin kilpailukykyisiä seuraavilla aloilla:

  • metalliteollisuuden laitteet ja koneet
  • muoviteollisuuden koneet
  • raideliikenteen koneet
  • kemiateollisuuden koneet
  • voimalaitosten konetekniikka
  • kaivosteknologia

EU:n sisäinen vienti on kasvanut huomattavasti.

Yksityiskohtaisia faktoja ja tietoa ajankohtaisesta kehityksestä löydätte alan portaalista „Kone- ja tuotantotekniikka “ ADVANTAGE AUSTRIA office Itävallan standardisointilaitoksen kotisivulla.Lisätietoja varten ottakaa yhteyttä Itävallan kaupalliseen edustustoon tai suoraan:

Metallitekninen teollisuusliitto
Wiedner Hauptstr. 63
1045 Wien
Itävalta
 
+43 590900 3482
 
+43 1 505 10 20
office@fmti.at
 
http://www.metalltechnischeindustrie.at/en/
Päivitetty viimeksi
2017.11.13
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA