Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Áttekintés

Ausztria a gépek, ipari berendezések, ipari armatúrák, a szállítástechnika és a szerelőipar területén az abszolút „know-how-országok” közé tartozik, és mind bevált, mind innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínál. Az osztrák vállalatok e jövőbe mutató iparágban szakosodás és rugalmasság segítségével sikeresen helytállnak a világpiacon.

Tartalom:

Ipari modernizáció

Az ipari modernizáció több egyszerű címszónál. Többek között az alábbi területek újításai és optimalizációja jelent fontos gazdasági impulzusokat:

Az ipari modernizáció területén tevékenykedő osztrák vállalatok sokat fektetnek kutatásba és fejlesztésbe, ezzel a nemzetközi élvonalhoz tartoznak. Munkájuk során jónevű kül- és belföldi intézményekkel működnek együtt.

A fémkohászat példája

Ausztria vezető technológiai cégei a legmodernebb felszereléseket kínálják a fekete- és színesfémkohászathoz. Ennek során a legmodernebb eljárásokat a technológia legutóbbi állása szerinti berendezések egészítik ki. Ezek a vállalatok az Ön optimális üzleti partnerei.

A szállítástechnika példája

Az innovatív technológiák kifejlesztésével az osztrák cégeknek sikerült a szállítástechnika területén világszerte nagy tekintélyű partnerekké válni. Síliftek, függővasutak, de síngyártó gépek vezető világpiaci cégei is honosak Ausztriában.

Gép- és egyéb ipari berendezések

Ausztria a gép- és egyéb ipari berendezések területén számos dolgot kínál. Az elmúlt években ezen a területen mind a rendelésállomány, mind az értékesített termékek vonatkozásában sikerült növekedni. 

Export

Az erőteljes nemzetközi kereslet lényeges tényező az ágazat pozitív fejlődése szempontjából. Az osztrák exportcégek nemzetközi pozíciója a lehető legjobb: teljesen versenyképesek az alábbi területeken:

  • fémkohászati berendezések,
  • műanyagipari gépek,
  • vasúti gépek,
  • vegyipari gépgyártás,
  • energiaipari gépgyártás,
  • bányászati technológia.

Az EU-n belül figyelemreméltó mértékű az export növekedése.

További információért kérjük, lépjen kapcsolatba a legközelebbi ADVANTAGE AUSTRIA-irodával  vagy forduljon közvetlenül a Gép- és Fémáruipari Szakszövetséghez (FMMI) az alábbi címen:

Fémtechnológiai Iparszövetség
Wiedner Hauptstr. 63
1045 Bécs
Ausztria
 
+43 (0) 590900-3482
office@fmti.at
 
http://www.metalltechnischeindustrie.at/en/
Utolsó frissítés:
2017.11.13
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA