Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Overzicht

Oostenrijk behoort bij de sectoren machines, industriële installatiebouw, industriële instrumenten, transporttechniek en industriemontage tot de absoltute "knowhow-landen" en heeft zowel beproefde alsook innovatieve producten en dienstverleningen te bieden. Met specialisaties en flexibiliteit houden Oostenrijkse bedrijven van deze industrie van de toekomst zich succesvol staande op de wereldmarkt.

Inhoud:

Modernisering van de industrie

Modernisering van de industrie is meer dan een slogan. De vernieuwingen en optimaliseringen in de sectoren 

bijvoorbeeld, leveren belangrijke economische impulsen.

Oostenrijkse bedrijven in de sector industriële modernisering investeren veel in onderzoek en ontwikkeling en staan daarmee internationaal aan top. Ze werken daarbij samen met gerennomeerde binnen- en buitenlandse instituten.

Voorbeeld metallurgie

De meest moderne technische inrichtingen voor zwarte- en non-ferro metallurgie worden door technologische vooraanstaande bedrijven uit Oostenrijk aangeboden. Daarbij wordt de meest moderne technische procedure door installaties die volgens de laatste stand van de techniek zijn, aangevuld. Deze bedrijven zijn voor u de ideale zakenpartner.

Voorbeeld transporttechniek

Met de ontwikkeling van innovatieve technologiën hebben Oostenrijkse bedrijven het voor elkaar gekregen om wereldwijd gewaardeerde partners in zaken transportechniek te worden. Wereldmarktleiders van skiliften, kabelbanen, maar ook voor machines voor de spooraanleg, zijn thuis in Oostenrijk.

Machines en industrie-installaties

Oostenrijk heeft in de sector machines en industrie-installlaties een hoop te bieden. In de afgelopen jaren kon deze sector zowel bij de inkomende opdrachten alsook bij de verkochte productie groei bereiken.

Export

De sterke internationale vraag is een belangrijke factor voor de positieve ontwikkeling van deze branche. De Oostenrijkse exportbedrijven zijn internationaal prima gepositioneerd en absoluut concurrerend wat betreft:

  • Installaties voor de metallurgie
  • Kunstofmachines
  • Machines voor het spoorwegwezen
  • Chemische installatiebouw
  • Bouw van energiemachines
  • Techniek voor de mijnbouw

Binnen de EU is een opmerkelijke stijging van de export te zien.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met uw ADVANTAGE AUSTRIA-kantoor  of direkt met:

Vakvereniging van de metaal-technische industrie
Wiedner Hauptstr. 63
1045 Wenen
Oostenrijk
 
+43 (0) 590900-3482
 
+43 1 505 10 20
office@fmti.at
 
http://www.metalltechnischeindustrie.at/en/
Voor het laatst geactualiseerd op:
2017.11.13
Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA