Advantage Austria Indicare navigare

Imagine de ansamblu

Dacă ne referim la maşini şi utiliaje pentru construcţii, la armături industriale, la tehnica de propulsie sau la montajele industriale, Austria se numără printre ţările care oferă atât un know-how absolut, cât produse şi servicii inovative. Deţinând un înalt grad de specializare şi dovedind flexibilitate, firmele austiece speră să înregistreze succese în viitor pe pieţele internaţionale.

Conţinut structurat:

Modernizarea industriei

Modernizarea industriei este mai mult decât un slogan. Modernizările şi optimizările din domeni precum:

reprezintă adevărate impulsuri economice.

Firmele austriece din domeniul modernizării industriei investesc mult în cercetare şi dezvoltare şi se poziţionează la nivel mondial pe primele locuri. Ele colaboreză cu instituţii internaţionale renumite.

EXEMPLUL METALURGIEI

Dotări moderne pentru metalurgia feroasă şi neferoasă sunt oferite de lideri austrieci de pe piaţa tehnologiilor. Astfel, cele mai moderne procese tehnologice au la bază utilaje de ultimă generaţie. Firmele austriece care oferă aceste soluţii sunt partenerii Dumneavoastră ideali.

EXEMPLUL TEHNICII DE TRANSPORT 

Odată cu dezvoltarea tehnologiilor moderne firmele austriece au reuşit să devină la nivel mondial, partenerul ideal în domeniul tehnici transporturilor. Lideri mondiali în transporturi pentru teleski, pe cablu sau pe şenile  provin din Austria. 

Maşini şi utilaje industriale

Austria are multe de oferit în domeniul maşinilor şi al utilajelor industriale. In ultimii ani acest domeniu a înregistrat creşteri atât în volumul comenzilor, cât şi în cel al produselor livrate.

Export 

Cererea în continuă creştere reprezintă un factor important pentru dezvoltarea branşei. Exportatori austrieci sunt foarte bine poziţionaţi la nivel internaţional şi competitivi la nivel mondial în: 

  • Utilaje pentru metalurgie
  • Maşini pentru prelucrarea maselor plastice
  • Utilaje pentru calea ferată
  • Construcţia utilajelor chimice
  • Maşini pentru industria energetică
  • Tehnica mineritului


În cadrul UE s-au înregistrat rezultate considerabile la export. 

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să contactaţi Secţia Comercială a Ambasadei Austriei locală, sau direct 

Asociaţia de profil din industria tehnologiei metalelor
Wiedner Hauptstraße 63
1045 Wien
Österreich
 
+43 (0) 590900-3482
office@fmti.at
 
http://www.metalltechnischeindustrie.at/en/
Ultima actualizare
2017.11.13
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA