Advantage Austria Prikaži navigacijo

Pregled

Avstrija na področju gradnje strojev ter industrijskih obratov, industrijskih armatur, pogonske tehnike ali industrijske montaže šteje med absolutne "know-how države", zato vam lahko ponudi že preverjene kot tudi inovativne proizvode in storitve. S specializacijo in fleksibilnostjo se avstrijska podjetja v tej industriji prihodnosti uspešno uveljavljajo na svetovnem trgu.

Vsebina:

Modernizacija industrije

Modernizacija industrije je več kot geslo. Novosti in optimizacije npr. na področju

dajejo pomembne gospodarske spodbude.

Avstrijska podjetja na področju modernizacije industrije veliko vlagajo v raziskovanje in razvoj ter se tako uvrščajo v sam mednarodni vrh. Pri tem sodelujejo s priznanimi domačimi in tujimi institucijami.

PRIMER NA PODROČJU METALURGIJE

Avstrijski tehnološki vodje nudijo vrhunsko opremo za metalurgijo železnih in neželeznih kovin. Procesno tehnologijo pri tem dopolnjujejo z najsodobnejšimi napravami in sistemi. Ta podjetja so brez dvoma odlični poslovni partnerji!  

PRIMER NA PODROČJU TRANSPORTNE TEHNOLOGIJE 

Z razvojem inovativnih tehnologij je avstrijskim podjetjem uspelo postati zanesljiv in svetovno ugleden partner na področju transportne tehnologije. Avstrijska podjetja sodijo med vodilna na področju smučarskih žičnic,nihalnih žičnic in gradnje železniških tirov.  

Stroji ter industrijski obrati

Avstrija ima na področju strojev in industrijskih obratov veliko za ponuditi. V zadnjih letih je to področje beležilo rast tako pri številu naročil kot tudi pri številu prodanih proizvodov.

IZVOZ

Visoko mednarodno povpraševanje je pomemben dejavnik za pozitiven razvoj te industrije. Avstrijska izvozna podjetja so na mednarodni ravni odlično pozicionirana in zelo konkurenčna, v prvi vrsti na naslednjih področjih:

  • naprave, stroji in oprema za metalurgijo 
  • stroji za industrijo umetnih mas
  • stroji za železničarstvo 
  • gradnja kemijskih naprav
  • gradnja energetske tehnologije 
  • rudarska tehnologija

Pri tem je možno opaziti znatno povečanje izvoznega deleža znotraj Evropske unije. 


Za nadaljnje informacije se obrnite na vaš ADVANTAGE AUSTRIA urad  ali neposredno na:

Strokovno združenje kovinsko-tehnične industrije
Wiedner Hauptstr. 63
1045 Wien
Österreich
 
+43 (0) 590900-3482
 
+43 1 505 10 20
office@fmti.at
 
http://www.metalltechnischeindustrie.at/en/
Posodobljeno:
2017.11.13
Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA