Advantage Austria Prikaži navigacijo

Amazing, naturally

Wolford je že vse od ustanovitve podjetja leta 1950 blagovna znamka s trdnimi vrednotami. Zaznamujejo jo nevsiljiva eleganca, iskrena samozavest, prefinjenost, multifunkcionalnost in izredno udobje, po zaslugi katerih ustvarja vsestransko privlačne kose oblačil - za raznolike sloge in samozavestno podobo.

Podjetje Wolford je bilo ustanovljeno pred 66 leti v avstrijskem Bregenzu. Danes proizvaja tik ob obrežju Bodenskega jezera in od leta 2010 tudi v Sloveniji visoko kakovostne nogavice, spodnje perilo, konfekcijska oblačila, pletenine in modne dodatke z jasnim sporočilom: kreirati sloge, ki nudijo neomejeno udobje. Izglede, ki se dotaknejo vseh vidikov v življenju ženske, ki na novo opredelijo žensko samozavest, krepijo samopodobo in navdihujejo. Izdelke s kakovostjo, ki jo lahko vidimo in začutimo.

Kot globalni akter se Wolford tako v Bregenzu kot tudi Sloveniji zavzema za novosti, moderen videz in eleganco. S tem želi razkriti največjo prednost podjetja: edinstveno prepletanje kreativnega oblikovanja in tehničnega znanja. Wolford je sinonim za odlično kakovost in trdne vrednote, ki slavijo individualnost ter karizmo v vseh oblikah.

S celovitim razumevanjem neskončnega udobja na koži si je podjetje ustvarilo bazo zvestih kupcev in postavilo visoke standarde kakovosti. Izdelki znamke Wolford so primerni za vsak dan, vsako priložnost in vsako žensko.

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA