Advantage Austria Indicare navigare

O viziune – o marcă – un stil

În cursul istoriei sale de peste 60 de ani, Wolford s-a dezvoltat dintr-un simplu furnizor de legwear şi bodywear, într-o marcă internaţională de modă de lux cu un portofoliu cuprinzător de produse.

Lucrul de mână tradiţional – arta tricotajelor – rafinat, adaptat la cele mai noi cerințe, precum şi ambiţia de a fi mereu cu un pas înaintea concurenţei a însufleţit spiritul inovator şi a asigurat expansiunea companiei.

Astfel, afacerea de bază legwear s-a extins în mod succesiv cu grupele de produs ready-to-wear, lenjerie, costume de baie şi accesorii. Strâns legată de această extindere de sortiment a fost şi dezvoltarea economică a firmei.
Wolford a reuşit cu „acţiunea Lady“ să intre la 14 februarie 1995 pe bursa din Viena. În prezent, Wolford este o marcă de fashion recunoscută la nivel internaţional, care îmbină cea mai bună calitate, eleganţa atemporală şi luxul.

Colecţiile Wolford sunt distribuite în circa 65 ţări către partenerii comercial,i prin intermediul unei reţele la locaţiile proprii şi online.
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA