Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Új növekedési potenciál Magyarországon

A Spar Österreich csoport Budapest közelében húsüzemet, valamint Magyarországon üzlethálózatot épít.

A Spar Österreich 60 évvel ezelőtt a holland Spar rendszer mintája alapján jött létre. A Spar Österreich most is önálló és a legnagyobb Spar-társaság a világon.

Az első Spar üzlet 1991-es megnyitása óta a cég folyamatosan terjeszkedik és időközben a negyedik legnagyobb élelmiszer-kereskedővé vált Magyarországon. A Spar jelenleg nagyjából 400 üzletet működtet Magyarországon és ezzel az ország ötödik legnagyobb munkaadójának számít. A terjeszkedést a BILLA, Kaiser’s és a Plus-áruházak átvétele is segítette.

A Spar magyarországi leányvállalata 2013-ban közel 40 millió eurót fektetett be Magyarországon a bicskei húsüzem bővítésébe, új üzletek kiépítésébe, valamint néhány meglévő áruház modernizálásába. A Spar az egyetlen kereskedelmi lánc az országban, mely saját húsfeldolgozással rendelkezik. A gazdasági válság nyomán megváltozott piaci feltételekhez és a meggyengült vásárlóerőhöz alkalmazkodva, a Spar megkezdte Magyarországon egy önálló kereskedőkből álló kiskereskedelmi hálózat kiépítését. A SPAR-nál a munkatársak képzése is egy bevált rendszerben, a Spar-Academy keretein belül történik, ez szintén egyedülálló Magyarországon. Továbbá érdemes hangsúlyozni a SPAR mint partner jelentőségét a magyar élelmiszeripar számára, melynek termékei a magyarországi üzletekben kerülnek értékesítésre.
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA