Advantage Austria Показване навигация

Специализирани автомобили за световна безопасност

Със 145-годишната си традиция Rosenbauer принадлежи към най-значимите австрийски фирми и днес е най-големият производител на противопожарни автомобили в цял свят. Междувременно всеки трети пожарен автомобил, който се изнася по света, е производство на Rosenbauer.

Още през 1919 г. Rosenbauer произвежда първите противопожарни автомобили. Днес фирмата е изградила разпространителска и сервизна мрежа в повече от 100 страни и е спечелила доверието на много международни клиенти благодарение на експортната си квота от над 90 %.

За новаторските идеи за автомобили, сред които са PANTHER и новият AT, както и за високоспециализираното си оборудване, през изминалите години Rosenbauer получи множество реномирани отличия. Повече от 20 години Rosenbauer е световен лидер при производството на пожарни автомобили за летища и редовно печели важни международни публични търгове. През лятото на 2011 г. компанията получи голяма поръчка от Бразилия. Бразилските летища ще бъдат оборудвани с 80 противопожарни коли на Rosenbauer, за да изпълнят изискванията на високите стандарти за безопасност по време на Световното първенство по футбол през 2014 г. и Летните олимпийски игри през 2016 г.
Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA