Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Erikoisajoneuvoja, jotka huolehtivat turvallisuudesta ympäri maailmaa

Jo 145 vuotta toiminnassa ollut Rosenbauer kuuluu Itävallan tärkeimpiin yrityksiin ja on nykyään maailman suurin paloautojen valmistaja. Nykyisin joka kolmas paloauto on Rosenbauerin tuotantoa.

 Rosenbauer rakensi ensimmäiset sammutusautot jo vuonna 1919. Nykyään yrityksellä on laaja myynti- ja huoltoverkosto yli 100 eri maassa, ja se nauttii yli 90 % vientiosuudellaan monien kansainvälisten asiakkaiden luottamusta.
Rosenbauerin innovatiivisille ajoneuvoratkaisuille (esimerkiksi PANTHER ja uusi AT) ja pitkälle erikoistuneille välineistöille on viime vuosina myönnetty useampia arvostettuja palkintoja. Lentokenttäsammutusautojen toimittajana Rosenbauer on ollut jo yli 20 vuotta maailmanlaajuisesti johtavassa asemassa, ja yritys voittaa säännöllisesti tärkeitä kansainvälisiä urakkakilpailuja. Viimeksi kesällä 2011 se sai suurtilauksen Brasiliasta. Täyttääkseen jalkapallon MM-kisojen 2014 ja kesäolympialaisten 2016 korkeat turvavaatimukset Brasilia hankkii lentokentilleen 80 Rosenbauerin lentokenttäsammutusautoa.
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA