Advantage Austria Pokazati navigaciju

Posebna vozila za globalnu sigurnost

S 145-godišnjom tradicijom Rosenbauer jedna je od najznačajnijih tvrtki u Austriji i danas slovi za najvećeg svjetskog proizvođača vatrogasnih vozila. Od tada, svako treće vatrogasno vozilo koje je u svijetu isporučeno, proizveo je Rosenbauer.

Još 1919. godine Rosenbauer izradio je prvi automobil za gašenje požara. Danas je tvrtka sa svojom prodajnom i servisnom mrežom zastupljena u više od 100 zemalja te sa izvoznom kvotom višom od 90 % uživa povjerenje mnogih međunarodnih klijenata.

Rosenbauer je prijašnjih godina primio nekoliko prestižnih nagrada za inovativne koncepte vozila uključujući, PANTHER i novi AT, kao i za specijalizirane opreme. Tvrtka je u posljednjih 20 godina svjetski lider u proizvodnji vatrogasnih vozila za zračne luke te redovito osvaja važne međunarodne poslove. Posljednji veliki posao je dobiven u ljeto 2011. u Brazilu. Kako bi zadovoljili visoke standarde sigurnosti za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014.godine i za Olimpijske ljetne igre 2016.godine, Rosenbauer će opremiti brazilske zračne luke s 80 vozila za gašenje požara na zračnim lukama.
Ispis
©©ADVANTAGE AUSTRIA