Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Speciális járművek a biztonságért világszerte

145 éves tradícióval a Rosenbauer Ausztria jelentős vállalatai közé tartozik és ma világszerte a tűzoltójárművek legnagyobb előállítója. Időközben minden harmadik tűzoltójármű, amelyet világszerte exportálnak, a Rosenbauer-től származik.

A Rosenbauer már 1919-ben megépítette az első tűzoltó automobilokat. Ma a vállalat kiépített értékesítési- és ügyfélszolgálattal több mint 100 országban képviselve van és több mint 90%-os exportkvótával számos nemzetközi ügyfél bizalmát élvezi.

Az innovatív járműkoncepciókért, többek között a PANTHER-ért és az új AT-ért, mint ahogy nagymértékben specializált felszerelési termékekért is az elmúlt években a Rosenbauer több neves kitüntetést kapott. Repülőtéri tűzoltóautóknál a Rosenbauer 20 éve világszerte vezető és rendszeresen nyer el fontos nemzetközi kiírásokat. Legutóbb a 2011 nyarán a nagy megrendelést Brazíliából. Azért, hogy a 2014-es futball világbajnokság és a 2016-os Nyári Olimpiai Játékok magas biztonsági szabványoknak megfeleljenek, a brazil reptereket 80 Rosenbauer repülőtéri tűzoltóautóval szerelik fel.
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA