Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Speciale voertuigen voor veiligheid wereldwijd

Met 145 jaar traditie behoort Rosenbauer tot de belangrijkste bedrijven in Oostenrijk. Vandaag is de onderneming wereldwijd de grootste fabrikant van brandweerwagens. Een op de drie brandweerwagens die wereldwijd worden geëxporteerd, werd gebouwd door Rosenbauer.

In 1919 al heeft Rosenbauer de eerste bluswagens gebouwd. Vandaag is het bedrijf met een uitgebreid verkoop- en servicenetwerk in meer dan 100 landen vertegenwoordigd en geniet het met een uitvoeraandeel van meer dan 90% het vertrouwen van veel internationale klanten.

Voor innovatieve voertuigconcepten, zoals bijvoorbeeld de PANTHER en de nieuwe AT, maar ook voor zeer gespecialiseerde uitrustingsproducten ontving Rosenbauer de voorbije jaren een aantal prestigieuze prijzen. Rosenbauer is met zijn brandweerwagens voor luchthavens al meer dan 20 jaar de wereldleider en wint regelmatig grote internationale aanbestedingen. De meest recente dateert van de zomer van 2011. Toen sleepte het bedrijf een grote order uit Brazilië in de wacht. Om te voldoen aan de hoge veiligheidsnormen rond het WK Voetbal 2014 en de Olympische Zomerspelen in 2016, worden de Braziliaanse luchthavens uitgerust met 80 brandweerwagens voor luchthavens van Rosenbauer.
Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA