Advantage Austria Indicare navigare

Vehicule speciale pentru securitate globală

Cu o tradiţie de 145 de ani, Rosenbauer este una dintre cele mai importante companii din Austria, iar astăzi este cel mai mare producător de maşini de pompieri la nivel mondial. Între timp, fiecare a treia maşina de pompieri care este exportată în întreaga lume provine de la Rosenbauer.

Începând încă din anul 1919 Rosenbauer a construit primele maşini de pompieri. Astăzi, compania cu o reţea de distribuţie şi de clienţi extinsă este reprezentată în peste 100 de ţări şi a câştigat încrederea multor clienţi internaţionali, având o cotă de export de peste 90 %.

Rosenbauer a primit în ultimii ani multe premii renumite pentru conceptele inovative de vehicule, printre care se numără PANTHER şi noul AT, precum şi pentru produsele de echipamente ultraspecializate. Rosenbauer este lider mondial de peste 20 de ani în domeniul autospecialelor de stins incendii din cadrul aeroporturilor şi câştigă regulat premii internaţionale. Cea mai recentă reuşită comanda substanţială a fost primită în vara 2011 din Brazilia. Pentru a asigura standardele de siguranţă în timpul Campionatului Mondial de fotbal din 2014 şi de la Jocurile Olimpice de vară din 2016, aeroporturile braziliene vor fi echipate de Rosenbauer cu 80 de autospeciale de stins incendii.
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA