Advantage Austria Prikaži navigacijo

Posebna vozila za varnost po vsem svetu

S 145-letno tradicijo spada Rosenbauer med najpomembnejša avstrijska podjetja in je danes največji proizvajalec gasilskih vozil na svetu. Vsako tretje vozilo, ki ga izvozijo širom sveta, je izdelano pri Rosenbauerju.

Prve gasilske avtomobile je Rosenbauer izdelal že leta 1919. Danes je podjetje s široko prodajno in servisno mrežo prisotno v več kot 100 državah sveta in je z izvozno kvoto več kot 90 % pridobilo zaupanje mnogih mednarodnih strank.

Za inovativne koncepte vozil, med drugim za PANTHER in novi AT, kot tudi za visoko specializirano opremo, je Rosenbauer v preteklih letih prejel več uglednih priznanj. Pri letaliških gasilskih vozilih je Rosenbauer že več kot 20 let vodilni na svetovnem trgu in redno zmaguje na pomembnih mednarodnih natečajih. Nazadnje je poleti 2011 prejel veliko naročilo iz Brazilije. Da bi ustrezala visokim varnostnim standardom, ki jih zahtevajo svetovno prvenstvo v nogometu 2014 in poletne olimpijske igre 2016, so bila brazilska letališča opremljena z 80 letališkimi gasilskimi vozili podjetja Rosenbauer.
Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA