Advantage Austria Pokaži navigaciju
Pretpostavljamo da ste iz Izaberite svoju državuPromena države

Specijalna vozila za bezbednost širom sveta

Sa svojom tradicijom dugom 145 godina Rosenbauer spada u najznačajnija austrijska preduzeća i danas je najveći proizvođač vatrogasnih vozila širom sveta. Danas svako treće vatrogasno vozilo koje se širom sveta izvozi potiče od Rosenbauer-a.

Još 1919. godine Rosenbauer je proizvodio prve automobile za gašenje požara. Danas je ovo preduzeće sa izgrađenom prodajnom i servisnom mrežom zastupljeno u više od 100 zemalja i uz izvoznu kvotu od preko 90% uživa poverenje velikog broja međunarodnih kupaca.

Za inovativne koncepcije vozila, između ostalog za PANTHER-a i novog AT-a, kao i za visoko specijalizovane proizvode za opremanje, Rosenbauer je proteklih godina dobio mnoga renomirana priznanja. U segmentu protivpožarnih vozila na aerodromima Rosenbauer je već duže od 20 godina svetski lider i redovno pobeđuje na velikim međunarodnim tenderima. Poslednji je bila velika porudžbina iz Brazila, koja je dobijena u leto 2011. godine. Da bi se ispoštovali visoki bezbednosni standardi u vezi sa svetskim fudbalskim prvenstvom 2014. godine i Letnjim olimpijskim igrama 2016. godine, brazilski aerodromi će biti opremljeni sa 80 aerodromskih vatrogasnih vozila firme Rosenbauer.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA