Advantage Austria Pokaži navigaciju

Multinacionalni proizvođači potrošnih roba se oslanjaju na sklopive kartonske kutije iz Austrije

Preduzeće osnovano prije više od 100 godina, od 1904. godine registrovano na bečkoj berzi i više decenija na ljestvici uspona: koncern Mayr-Melnhof piše svoju historiju u oblasti kartonskih kutija i pakovanja u obliku sklopivih kutija.

Firma Mayr-Melnhof Gruppe je predvodnik u oblasti recikliranih kartonskih kutija i sklopivih kartonskih kutija. U radionici sa sjedištem u Frohnleiten u Štajerskoj je 1952. godine napravljena prva moderna mašina za kartonske kutije. Ovo se preduzeće ubrzo nakon toga proslavilo proizvodnjom sklopivih kartonskih kutija.

U posljednjih 25 godina koncern Mayr-Melnhof se razvio u evropskog lidera na tržištu u svojim glavnim oblastima sa stalno širećom mrežom lokacija na 4 kontinenta. MM Karton je širom svijeta najveći proizvođač obojenih recikliranih kartona sa rastućim položajem u proizvodnji kartona od svježih vlakana. MM Packaging na više od 30 lokacija proizvodi sklopive kartonske kutije, koje se uglavnom isporučuju multinacionalnim proizvođačima potrošnih roba.
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA