Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Áttekintés

Az innovatív osztrák vállalatok színvonalas és versenyképes megoldásokat és nyomdaipari termékeket szállítanak nemzetközi partnereik számára. Az osztrák gyártók által készített gépeket és modulokat világszerte alkalmazzák a csomagolóiparban és nyomdákban.

Tartalom:

Jövőbe mutató csomagolások

A csomagolási megoldások optimalizálása és a modern design alkalmazása kiemelt fontossággal bír az ágazat exportorientált vállalatainál.

A csomagolóipar számára nyújtott tanácsadás, mérnöki munkák, valamint gépek, eszközök és tartozékok terén is találhatók olyan vállalatok, amelyek innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínálnak. A

  • papír, karton és hullámpapírlemez
  • műanyag és
  • karton.

megmunkálása terén az osztrák cégek kiemelkedő szakértelemmel rendelkeznek.

Innovációk a gazdaság és környezet számára

Az osztrák csomagolóipar intenzív kutatásai révén nemcsak modern, versenyképes csomagolási rendszerek, hanem különösen környezet- és erőforrás-kímélő megoldások is születtek. Ausztria éllovas a környezetvédelem és fenntarthatóság terén és hírnevéhez ez az innovatív ágazat is nagyban hozzájárul.

Az ARA-System és az Öko-Box révén az osztrák gazdaság kiemelkedő és nemzetközileg elismert újrahasznosítási megoldásokat mutatott fel. Ez különösen az osztrák vállalatok elhivatottságának köszönhető, melyek átültetik a gyakorlatba az osztrák törvényhozást a környezetvédelem és fenntarthatóság terén.

A Greiner Packaging a legfontosabb csomagolóanyag gyártók közé tartozik Európában. Ez a cég kitűnő példája annak, hogy milyen nagy a jelentősége a folyamatos kutatásoknak és továbbfejlesztéseknek, melyek innovatív és nemzetközileg sikeres termékekhez vezetnek.

Az Ovotherm International Handels GmbH 100%-ban újrahasznosítható tojástartókat gyárt. Ezáltal a cég jelentősen hozzájárul a környezetvédelemhez. Az Ovotherm vállalat világszerte piacvezető és termékeit több mint 80 országba exportálja.

A Constantia Flexibles a rugalmas csomagolóanyagok és címkék egyik vezető gyártója. A csoport számos az állateledel gyártás, az élelmiszer-, az ital- és a gyógyszeripar területén tevékeny multinacionális vállalatot és helyi piacvezetőt lát el.

Üveg

Az üveg csomagolás területén is olyan kompetens cégek működnek az ausztriai piacon, melyek kitűnő minőségű termékek széles palettáját gyártják: a gyógyszerészet számára készített sztenderd csomagolásoktól kezdve, egészen a szeszes italok különleges termékeiig. Így gyártja innovatív üveg csomagolásait nemzetközi cégek számára a Stölzle-Oberglas GmbH is, mely vállalat több mint kétszáz éves történettel és több mint 90%-os kiviteli hányaddal rendelkezik.

Papír, karton és hullámpapír

A kartoncsomagolásoknál főként újratermelődő nyersanyagok kerülnek alkalmazásra. Az újrahasznosítás lehetősége pedig egy különösen környezetkímélő aspektusa a termelésnek. A papírból, kartonból és hullámpapírból készült csomagolások újrahasznosítási hányada 90% körül van. A K+F-kezdeményezések és a legkorszerűbb technológiák alkalmazása révén mind a hatékonyság, mind pedig a környezet kímélése elérhetővé válik a termelési folyamatok során.

A Mayr-Melnhof Gruppe Európa vezető gyártó cége a hajtogatott dobozok terén. A vállalat piacvezető Európában a fő tevékenységi területein és sokat tesz a környezetvédelemért is.

A Mosburger GmbH piacvezető Ausztriában a hullámpapír csomagolások ágazatában. A cég minőségi sztenderd termékeket és egyéni igényekre szabott csomagolási megoldásokat kínál és kérésre a rányomtatást is átvállalja.

A Rondo Ganahl AG és a Smurfit Kappa Interwell GmbH & Co KG szintén jelentős osztrák gyártók a hullámpapír csomagolások terén.

Műanyag

Ausztriában a műanyag feldolgozásnak is hagyományai vannak és a csomagolóipar fontos területei közé tartozik. Az olyan csomagolóipari termékek, mint a fólia, hordók, bádogkannák, palackok stb. a műanyag feldolgozóipar termelési volumenének jelentős részét teszik ki.

A műanyagot és csomagolást gyártó ALPLA-Werke Alwin Lehner GmbH & Co. KG 40 országban összesen 154 kirendeltséggel rendelkezik. A cég palackokat, előformákat, tubusokat és zárakat tervez és gyárt, és a műanyag csomagolások területén nemzetközileg vezető technológiájú vállalatnak számít. A cég fő ügyfele a világszerte tevékenykedő, fogyasztási javakat előállító Procter & Gamble.

Csomagolások címkézése

A csomagolások minőségi címkézése és designja, melyek az egész iparági környezetet figyelembe veszik, a gazdasági siker fontos tényezői. Ausztriában olyan cégeket talál, melyek innovatív termékeikkel minden igénynek megfelelnek, és versenyképes szolgáltatásokat garantálnak.

Az ULIKETT GmbH és Ulrich Etiketten GesmbH többek között öntapadós címkéket, füzet címkéket, kétoldalú címkéket, illetve multifunkcionális címkéket gyárt és nyomtat az élelmiszer-, ital-, gyógyszeripar és fogyasztási cikkek számára, valamint más szektoroknak is.

A Securikett Ulrich & Horn GmbH biztonsági címkéket fejleszt és gyárt és egyike a világszerte technikailag vezető szolgáltatóknak a biztonsági megoldásokban a márkavédelem területén. A CODIKETT® -tel és egyedi kódokkal a Securikett az ideális digitális kiegészítést kínálja egy jövőbiztos és innovatív termék védelmi stratégia számára.

A CCL Label GmbH Hohenems elsősorban az élelmiszer- és italipar terén alkalmazott címkékre specializálódott.

A Marzek Etiketten+Packaging Gruppe a teljes spektrumot kínálja: az íves- és tekercs címkétől a rugalmas csomagolóanyagokon át a finom kartonokig. Az előállítás kombinált nyomtatási módszerrel és magas színvonalú kivitelezéssel történik a legkülönbözőbb iparágak számára (élelmiszer-, ital-, kozmetika-, gyógyszeripar, stb.). Emellett Marzek egy saját tervezési hivatallal rendelkezik és címkézési technológiát is kínál.

Teljes körű megoldások az italipar számára

A nemzetközi szinten tevékenykedő SIG Combibloc vállalat aszeptikus kartoncsomagolásokat gyárt italok és folyékony élelmiszerek számára. A cég ezen kívül egyedi igényekre szabott töltőgépeket is kínál tej, szénsavmentes víz, üdítőitalok és más termékek számára.

Exportkompetencia a nyomtatás terén

Az ausztriai nyomdák és a tanácsadással és műszaki szolgáltatásokkal, valamint segédeszközökkel és méréstechnikával foglalkozó cégek a minőséggel szemben tanúsított tudatosságukkal és a különleges megbízások teljesítése során szerzett tapasztalatukkal tűnnek ki.

Nyomdaipari termékek

A katalógusok, folyóiratok, reklámanyagok, üzleti jelentések és még számos további minőségi termék gyártása terén megbízható osztrák cégek tevékenykednek.

Ausztriában könyvek és zsebkönyvek teljes körű gyártására is talál partnert. 

Minden, ami nyomtatás

A

  • tanácsadás és műszaki szolgáltatások,
  • nyomdászatok és könyvkötészetek számára nyújtott vegyi segédanyagok,
  • nyomtatással és könyvkötészettel kapcsolatos vizsgáló- és méréstechnika

területein olyan szolgáltatásorientált vállalatokat talál Ausztriában, melyek minőségét a hatékony és fenntartható lebonyolításról szóló tanúsítványok igazolják.

Nyomtatás történelemmel és jövővel

Az 1913-ban alapított Oberndorfer Druckerei GmbH a német nyelvterület legkorszerűbb nyomdai és kommunikációs vállalatai közé tartozik. A cég a közepes és nagy példányszámban gyártott folyóiratok és reklámeszközök készítésére specializálódott, és megbízásai egész Európából és az USA-ból érkeznek.

A LEYKAM Let´s Print piacvezetőnek számít a görgős offset nyomtatás területén Európában. A termelés Ausztriában és Szlovéniában zajlik, és értékesítési irodákkal rendelkezik Magyarországon, Olaszországban, Horvátországban és Svédországban. A cég termelési portfóliójában a nagypéldányszámú reklámanyagokra, valamint magazinokra és folyóiratokra koncentrál.

A ROGLER Software GmbH a nyomdaipar és a média szoftverpartnere. A cég sztenderd szoftver-megoldásokat programoz és gondoz, valamint a szoftvereket az ügyfelek kívánságainak megfelelően adaptálja és bővíti.

Gépek, eszközök és tartozékok

A csomagoló- és nyomdaipar számára gépeket kínáló, exportorientált osztrák vállalatok sikertényezői közé a jól képzett munkaerő, a minőségre törekvés és a más országokban lévő gyártókkal kialakított hálózat tartoznak. A magas műszaki színvonal és know-how a nemzetközi piacokon igen nagyra értékeltek.

Gépek a csomagolóipar számára

Az ENGEL packaging komplett megoldásokat kínál a csomagolóipar számára. A vállalat termékei közé tartoznak a fröccsöntőgépek és automatizálás, valamint komplett gyártó cellák tervezése. A cég kiviteli hányada kb. 95% és világszerte több mint 85 országban rendelkezik képviselettel.

Az élelmiszerek, steril orvosi termékek, valamint ipari és fogyasztási javak számára készített higiénikus, megbízható és felhasználóbarát csomagolási rendszerek fejlesztésében a Multivac Sepp Haggenmüller GmbH & Co.KG játszik vezető szerepet. A vállalat egyénre szabott csomagolási megoldásokat kínál a tanácsadástól kezdve egészen a kész berendezésekig.

Az 1835-ben alapított Starlinger & Co Gesellschaft m.b.H. mára világ szinten piacvezetőnek számít a szőtt műanyag zsákok készítésénél használt gépek és folyamattechnológiák területén és 136 országban rendelkezik ügyfelekkel. A Starlinger cég termékpalettája a korszerű, szőtt polipropilén zsákok gyártásnál alkalmazott valamennyi gépet felöleli.

A Supervac Ges. m. b. H. (angol nyelvű link) egyike a világ vezető vákuum-csomagológépek gyártóinak. A vállalat több mint 100 országba exportálja csomagoló berendezéseit és sztenderd megoldásai mellé egyénre szabott megoldásokat is kínál az élelmiszer- és a Non-Food-iparban tevékenykedő ügyfelek igényei szerint.

Nyomdai gépek

A Maschinenfabrik KBA-Mödling AG közel 700 alkalmazottal aggregátorokat gyárt az íves offset nyomdai gépek számára, valamint értékpapírnyomást is kínál. A bankjegynyomás és a biztonságtechnika terén a KBA-csoport világelsőséget tudhat magáénak.

A SPGPrints Austria GmbH (angol nyelvű link) a textil- és grafikai ágazat magas minőségű lézervéső-rendszereinek vezető gyártója.

A J. Zimmer Maschinenbau GmbH egy olyan exportorientált vállalat a textilnyomásnál és bevonatkészítésnél használt gépek terén, mely több országban is rendelkezik képviselettel. A Kufsteinben lévő székhely kompetenciacentrumként működik a digitális nyomtatók számára, a klagenfurti székhelyen pedig a sablonnyomtatás gépeire és bevonatkészítő berendezésekre koncentrálnak.

A POLYCOT Industrieanlagen GmbH az új, valamint a gondosan átvizsgált és feljavított nyomtatók szállítására, karbantartására és üzembe helyezésére specializálódott.

Eszközök és tartozékok

A TKM Austria GmbH gépkéseket gyárt a karton- és csomagolóipar, valamint a nyomdaiipar és újrafeldolgozás számára.

A voestalpine Precision Strip GmbH olyan vágó, rill és különleges léniákat készít a síkágyas és rotációs stancolók számára, melyek drága előkészítési időt spórolnak meg a csomagolóiparnak.

Az IPB Baier GmbH&Co KG egy nemzetközi szinten tevékenykedő cég, mely pót- és kopóalkatrészeket gyárt a nyomdai, papír-, újrahasznosító és kartonipar számára. Az exportrészesedés több mint 90% tesz ki.

Utolsó frissítés:
2017.07.06
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA