Advantage Austria Indicare navigare

Privire de ansamblu

Societățile austriece oferă clienților lor internaționali soluții competitive la un înalt nivel calitativ, privitoare la domeniul ambalajelor și al tipăriturilor. Mașinile și modulele de proveniență austriacă sunt întrebuințate în industria ambalajelor și a tipografiei din întreaga lume.

Conţinut structurat:

Ambalaje pentru viitor

Optimizarea soluțiilor de ambalare și utilizarea unor designuri moderne sunt atuuri înregistrate cu litere mari pentru societățile din domeniu.

Atât în activitățile de consultanță, inginerie cât și în domeniul mașinilor, al aparatelor și al pieselor de schimb din industria de ambalaje există societăți care oferă produse și soluții inovative.

Printre cele mai bune expertize austriece ale societăților austriece din domeniul ambalajelor se numără și prelucrarea de

  • Hârtie, carton și celuloză
  • Plastic
  • Sticlă.

Inovații pentru economie și mediu înconjurător

În urma cercetărilor susținute în domeniul industriei austriece de ambalaje rezultă nu numai sisteme de împachetat competitive, ci și soluții și resurse adaptate mediului înconjurător. Acest domeniu inovativ contribuie foarte mult la renumele Austriei, ca pionier în activitatea de protecție durabilă a mediului înconjurător.

Prin intermediul ARA-System și alÖko-Box economia austriacă a inițiat multe soluții pentru activiatatea de reciclare, recunoscute la nivel mondial. Acesta reprezintă un angajament al companiilor locale, care transpun în practică normele din domeniul protecției mediului.

Greiner Packaging se numără printre cei mai importanți producători europeni de ambalaje. Această firmă este un exemplu pentru modul în care transformă cercetarea și a dezvoltarea continuă în produse inovative de succes.

Ovotherm International Handels GmbH produce ambalaje 100% reciclabile pentru ouă. Prin aceasta, firma își aduce o contribuție importantă la mediul înconjurător. Ovotherm este lider de piață mondial și își exportă produsele în mai mult de 80 țări.

Constantia Flexibles este un producător de talie mondială de ambalaje flexibile şi etichete. Grupul de firme livreză produse către mai multe concerne internaţionale şi către firme de top ale pieţelor locale din domeniile produselor alimentare şi al băuturilor, pet food şi farmaceutic.

Sticlă

În cazul sticlelor pentru ambalaje există pe piața austriacă firme competente, care oferă o paletă largă de produse la o calittate deosebită: de la sticle de ambalaj standard pentru remedii medicale, până la produse speciale pentru băuturile spirtoase. Spre exemplu Stölzle-Oberglas GmbH , o societate cu o istorie de două sute de ani a lansat soluții inovatoare pentru producerea sticlei folosită ca ambalaj, ce sunt utilizate de firmele internaționale. Cotă la export este de peste 90%.

Hârtie, carton și carton ondulat

În cazul producției de ambalaje de carton sunt folosite materii prime de ultimă generație. Capacitatea lor de a fi refolosite reprezintă o particularitate a activități de producție, activitate care este conformă cu normele de protecție ale mediului înconjurător. Cota de reciclare a ambalajelor din hârtie, carton și carton ondulat este de
ca. 90%. În urma activităților de cercetare și dezvoltare și datorită introducerii tehnologiilor de ultimă oră, procesul de producție se desfășoară eficient obținânu-se standardele ridicate privitoare la protecția mediul înconjurător.

Mayr-Melnhof Gruppe este lider pe piața europeană în producția de cutii rabatabile. Domeniul său de competențe îl reprezintă printrer altele și protecția mediului, activitate în care este pe deplin angajată.

Mosburger GmbH este lider pe piața ambalajelor din carton ondulat. Firma livrează ambalaje standard la un înalt nivel calitativ precum și soluții de împachetat adaptate cerințelor clienților. Firma preia la cererea clienților și activitatea de imprimare.

Printre alți producători austrieci importanți de ambalaje din carton ondulat se numără Rondo Ganahl AG și Smurfit Kappa Interwell GmbH & Co KG .

Plastic

Și prelucrarea maselor plastice are tradiție în Austria, fiind una dintre cele mai importante branșe ale industriei de ambalaje. Produsele de împachetat din folie și fibre, sau ambalje de tip canistre, sticle, etc. preiau volume de producție din ce în ce mai mari în industria de prelucrare a maselor plastice.

Producătorul de ambalaje și de mase plastice ALPLA-Werke Alwin Lehner GmbH & Co. KG are peste 154 filiale în 40 țări. Firma produce sticle, preforme, tuburi și închizătoare și este lider de piață în ceea ce privește tehnologia folosită pentru producerea ambalajelor de plastic. Cel mai important client este producătorul de produse de larg consum Procter & Gamble.

Etichetarea ambalajelor

Etichete de calitate ridicată și un design al etichetelor apreciat în toate domeniile, reprezintă cei mai importanți factori economici de succes. În Austria se găsesc ofertanți care datoită produselor inovative satisfac toate pretențiile și garantează performațe competitive.

ULIKETT GmbH şi Ulrich Etiketten GesmbH produce şi imprimă printre altele, etichete autoadezive, booklets şi etichete pentru închideri multiple, cele din urmă fiind folosite în industria alimentară şi de băuturi, în industria farmaceutică, în industria bunurilor de larg consum, precum şi în alte sectoare de activitate.

Securikett Ulrich & Horn GmbH dezvoltă şi produce etichete a căror siguranţă este garantată, firma numărându-se printre furnizorii de soluţii la nivel înalt de securitate şi de protecţie a mărcilor. Cu CODIKETT® şi "unique codes", Securikett oferă soluţia ideală digitală pentru strategia de protecţie a produsului. 

CCL Label GmbH Hohenems este specalizat prepoderent în producția de etichete pentru industria de băuturi și produse alimentare.

Marzek Etiketten+Packaging Group oferă întreaga paletă de etichete: de la etichete în rolă, la etichete pentru ambalaje flexibile, până la etichete pentru cartoane fine. Produsele sunt de înaltă calitate, realizate în diferite combinaţii de print  şi utilizate în diverse sectoare de activitate precum industria alimentară şi de băuturi, sau industria cosmeticelor şi farmaceuticelor. Firma are propria agenţie de design şi este de asemenea şi ofertant de tehnică pentru producerea etichetelor.

Soluții complete pentru industria de băuturi

Firma SIG Combibloc care activează la nivel internațional produce ambalaje de carton aseptice pentru băuturi și alimente lichide. Ea este un ofertant de sisteme complete, oferind și automate pentru lapte, apă plată, băuturi neacidulate sau pentru alte produse.

Competențe la export pentru tipărituri

Tipografiile austriece, ofertanții de servici de consultanță și inginerie, care oferă instrumentele auxiliare și tehnică de verificare se caracterizează printr-o conștiință înaltă a calității și experiență în împlinirea satisfacției clienților.

Tipărituri

Multe tipografii austriece sunt colaboratori de încredere pentru producerea de cataloage, reviste, tipărituri, rapoarte de activitate și alte produse de calitate ridicată.

În Austria există și ofertanți pentru producția completă de cărți și cărți de buzunar. 

Despre tipărituri

Servicii precum

  • Consultanță și inginerie
  • Materiale auxiliare pentru tipografii și legătorii de cărți
  • Tehnică de verificare și de măsurare pentru tipografii și legătorii de cărți

sunt oferite de companii austriece, a căror calitate se regăsesc în certificările obținute.

Tipărituri: istorie și viitor

Firma Oberndorfer Druckerei GmbH întemeiată în 1913 este una dintre cele mai moderne companii de comunicare și tipărire din spațiul germanic. Specializată pe producerea de reviste și material publicitar pentru tiraje mici și mijlocii firma livrează comenzi în toată Europa și în SUA.

LEYKAM Let´s Print se numără printre lideri pe piața de hărtie de tipărit offset. Producția este localizată în Austria și Slovenia, iar birourile comerciale se găsesc în Ungaria, Italia, Croația și Elveția. Portofoliul de produse se concentrază pe tipărituri de un înalt nivel calitativ, magazine și reviste.

Firma ROGLER Software GmbH este un partener soft pentru tipărituri și pentru media. Ea programează și distribuie soluții soft standard, pe care le adaptează conform cerințelor clienților. Printre clienții firmei se numără tipografiile internaționale din Germania, Suedia și Belgia.

Mașini, utilaje și piese de schimb

Specialiști bine pregătiți, o conștiință înaltă a calității și legăturile strânse cu producătorii din alte țări reprezintă factorii cheie de succes ale ofertanților austrieci de mașini de tipărit și de ambalat, orientați către activitatea de export. Standardul tehnic ridicat și know-how-ul sunt apreciate pe piețele internaționale.

Mașini pentru industria de ambalaje

ENGEL packaging este un ofertant de soluții complete pentru industria de ambalaje. Printre performanțele companiei se numără mașinile de turnare prin injecție și automatizări, precum și proiectarea de celule complete. Cota la export este de 95% iar firma este reprezentată în peste 85 țări la nivel mondial.

Pentru dezvoltarea de sisteme igienice și durabile de împachetat pentru industria alimentară, pentru produse medicale sterile, cât și pentru industria de consum, Multivac Sepp Haggenmüller GmbH & Co.KG joacă un rol foarte important. Firma oferă sisteme de împachetat conform cerințelor clienților, începând de la faza de consultanță la faza finală.

Starlinger & Co Gesellschaft m.b.H. a luat ființă în 1835 și este și astăzi lider de piață la nivel mondial în domeniul mașinilor și a tehnologiilor de proces pentru saci din plastic, în mai mult de 136 țări. Paleta de produse a firmei Starlinger include mașini pentru producția de saci țesuți de polypropilenă.

Supervac Ges. m. b. H. este la nivel mondial unul dintre lideri printre producătorii de mașini de împachetat prin vacuum. Compania exportă echipamentele pentru împacehtare în mai mult de 100 țări și oferă pe lângă soluțiile standard și echipamente conform solicitării clienților din industria alimentară și de non food.

Mașini de tipărit

Maschinenfabrik KBA-Mödling AG produce prin aportul celor peste 700 angajați ai săi, agregate pentru mașini offset și soluții complete pentru tipărirea imprimatelor cu valoare. La tipărirea bancnotelor și a altor astfel de imprimate, firma își adjudecă poziția de lider de piață la nivel mondial.

Firma SPGPrints Austria GmbH este unul dintre producătorii cei mai importanți de sisteme de calitate superioară de gravură cu laser pentru domeniul textil și grafic.

J.Zimmer Maschinenbau GmbH este un exportator în domeniul imprimării textile, care are reprezentanțe în mai multe țări. Kufstein este un centru de competență pentru mașini de tipărit digitale, iar Klagenfurt s-a concentrat pe mașini și utilaje de tipărit cu șabloane.

POLYCOT Industrieanlagen GmbH s-a specializat pe livrarea, montajul și darea în folosință a mașinilor noi pentru tipărit și pentru prelucrarea hârtiei.

Aparate și piese de schimb

Firma TKM Austria GmbH produce cuțite pentru mașini utilizate în producția de carton și de ambalaje, respectiv pentru tipărituri și prelucrări.

voestalpine Precision Strip GmbH produce linii de tăiere, de brăzdare și linii speciale pentru stanțe, care conduc la economisirea timpilor în procesele industriei de ambalaje.

IPB Baier GmbH&Co KG este un producător internațional de componente pentru industria de tipărituri, hârtie, carton și pentru reciclare. Cota sa la export este de 90%.

Ultima actualizare
2017.07.03
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA