Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Tutkimuksen ja kehityksen kautta kansainväliseksi elektroniikan vientiyritykseksi

Itävaltalaisen LOGICDATAn elektroniset moottorien säätö- ja ohjausjärjestelmät saavuttavat maailmanlaajuisesti menestystä: Ne ovat tehneet yrityksestä maailman markkinajohtajan tällä alalla.

Elektroniikan asiantuntija toimittaa kansainvälisen huonekaluteollisuuden huippuyrityksille teollisuustuotteisiin sisältyvää innovatiivista teknologiaa, joka palvelee ihmisen terveyttä ja hyvinvointia. Yhtiön vientiosuus on 100 %.  LOGICDATA tuotteiden päämarkkina-alueet ovat Eurooppa ja Yhdysvallat.

Ohjausyksiköt ja säätöelementit korkeussäädettäviin toimistokalusteisiin, sänkyihin, hieronta- ja rentoutumistuoleihin räätälöidään LOGICDATAlla yksilöllisesti vastaamaan asiakkaiden ja markkinoiden tarpeita. Nykyisin näitä ohjausyksiköitä ja säätöelementtejä on vuosittain käytössä yli 500 000 huonekalujärjestelmässä. Intensiivisen elektroniikan ja mekatroniikan tutkimus- ja kehitystoiminnan ansiosta LOGICDATA lukeutuu innovaatiojohtajiin ergonomian alalla.
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA