Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Yrityksen perustaminen

suunnittelua © ADVANTAGE AUSTRIA

© ADVANTAGE AUSTRIA

Ulkomaalaiset voivat perustaa yrityksen Itävallassa, toimia toimitusjohtajina tai ostaa yrityksen. Seuraavassa esittelemme tärkeätä tietoa yrityksen perustamisesta. Lisäksi voit ladata perusteellisen esitteen liiketoiminnan aloittamisesta Itävallassa.

ITÄVALLAN LIKETOIMILAKI

Itävallan liiketoimilaki mahdollistaa useat erilaiset yhtiömuodot, jotka on räätälöity vastaamaan verotuksellisia ja vastuuseen liittyviä tarpeita. Periaatteessa yhtiömuodot jakautuvat pääomayrityksiin ja muihin yrityksiin.

Yritykset

  • Rajavastuuyhtiö (GmbH)
  • Osakeyhtiö (AG)
  • Societas Europea (SE)

Muut
  • Avoin yhtiö (OG)
  • Kommandiittiyhtiö (KG)
  • Pöytälaatikkoyhtiö (stG)
  • Yksityisoikeudellinen yritys (GesbR)

Yleisin käytetty yhtiömuoto on rajavastuuyhtiö (GmbH).

Perusteelliset tiedot Itävallan liiketoimilaista ja yrityksen perustamiseen ja niitä koskeviin määräyksiin liittyvät tiedot löytyvät esitteestä Yrityksen perustaminen Itävallassa (englanniksi) [pdf, 721.3kb]. Esitteestä löytyy myös tarpeellista perustietoa asianajajan tai verotuskonsultin kanssa käytävistä neuvotteluista, tarkistuslista sekä useita hyödyllisiä osoitteita.

TUKEA SIJOITTAJILLE

Mikäli ole kansainvälinen yrittäjä ja haluat perustaa yrityksen Itävaltaan, ABA-Invest tarjoaa tarvittavaa tietotaitoa sekä kattavan valikoiman erilaisia palveluja.

Ota yhteyttä ABA-Investiin, mikäli olet kiinnostunut tuen hakemisesta - palvelu on luottamuksellista ja täysin maksutonta: 

ABA - Invest in Austria
Opernring 3
1010 Vienna
Austria
 
+43 1 58858 0
 
+43 1 5868659
office@aba.gv.at
 
https://investinaustria.at/en/

Lataa aiheeseen liittyvät sivut

Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA