Advantage Austria Indicare navigare

Sugestii pentru călătorii cu avionul

Avion văzut de jos © photocase.com/roodini

© photocase.com/roodini

Aeroporturile Wien-Schwechat, Graz, Innsbruck, Klagenfurt, Linz şi Salzburg au legături internaţionale şi între aceste aeroporturi există legături interne zilnice. Informaţi-vă în privinţa zborului Dumneavoastră.

Austrian Airlines este cel mai mare linie aeriană din Austria şi administrează o reţea de zboruri cu ca. 130 destinaţii. În Europa Centrală şi de Est ea deţine o reţea de destinaţii foarte largă. Austrian Airlines este parte a Lufthansa Group şi membră a Star Alliance.

Serviciul de informaţii pentru zboruri

Informaţi-vă despre legăturile Dumneavaoastră de zbor .

Sosirea din străinătate/aeroporturi internaţionale

Legături internaţionale au aeroporturile

Între aceste aeroporturi există zilnic şi zboruri interne.

Anunţ important: începând din 31 ianuarie 2014 sunt valabile alte Reguli de securitate UE pentru bagajul de mână pentru toate plecările de pe aeroporturile UE cât şi de pe aeroporturile din Islanda, Norvegia şi Elveţia.

Biroul central de informaţii pentru zboruri: +43 1 7007 22233

Vienna Airport-Shuttle-Service

Trenul City Airport Train CAT face legătura pe o durată de doar 16 minute între aeroportul Viena şi centrul oraşului (gara: Bahnhof Wien Mitte): Mersul trenurilor

La terminalul City Air Terminal Bahnhof Wien-Mitte vă stau la dispoziţie patru ghişee de Check-In. În plus există 4 automate pentru Check-In bagaje şi 1 automat pentru bagajul de mână. Puteţi să predaţi bagajul Dumneavoastră cu 75 minute înainte de decolare sau să îl aduceţi în seara de dinainte de zbor şi obţineţi pe loc biletul de bord. Atenţie: zborurile pentru SUA nu pot fi operate la gara Wien-Mitte din cauza unor măsuri suplimentare de siguranţă.

Autobuzele circulă între aeroport şi gara de Vest cât şi spre Schwedenplatz şi Kagran. Circuitul şi tarifele liniilor Vienna Airport pot fi găsite pe pagina aeroportului Viena , la fel şi informaţii despre legăturile cu metroul, cu taxiuri, autovehicule închiriate şi Shuttleservices.

Links pe teme asemănătoare

 
Austrian Airlines
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA