Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

Nasveti za tiste, ki potujejo z letalom

Letalo od spodaj © photocase.com/roodini

© photocase.com/roodini

Letališča Dunaj-Schwechat, Gradec, Innsbruck, Celovec, Linz in Salzburg imajo mednarodne povezave, med temi letališči pa obstajajo tudi dnevne notranje povezave. Pozanimajte se o svojih letalskih povezavah.

Austrian Airlines je največji avstrijski letalski prevoznik z globalno mrežo letov, ki vključuje več kot 130 destinacij. V Srednji in Vzhodni Evropi je ta mreža še posebej gosta. Austrian Airlines je del koncerna Lufthansa in član združenja Star Alliance.

Informacije o letalskih povezavah

Pozanimajte se o vaših letalskih povezavah. .

Prihodi iz tujine/mednarodnih letališč

Mednarodne povezave imajo letališča


Med temi letališči poteka tudi dnevni notranji promet.

Pomemben napotek:  od 31. januar 2014 veljajo spremenjeni   varnostni predpisi EU za ročno prtljago za vse odhodne in vezne lete iz letališč EU ter iz Islandije, Norveške ter Švice.

Centrala za informacije o letih: +43 1 7007 22233

Vienna Airport shuttle prevozi

Vlak City Airport Train CAT v 16-minutnih časovnih razmakih povezuje letališče Dunaj z mestnim središčem (železniška postaja Wien Mitte): Vozni redi

Na City Air terminalu na železniški postaji Wien-Mitte so na voljo 4 okenca za prijavo. Dodatno so na voljo še 4 avtomati za prijavo prtljage in 1 avtomat za ročno prtljago. Svojo prtljago lahko čekirate do 75 minut pred odhodom letala ali na večer pred poletom in prejmete tudi bording karto. Pozor: lete v ZDA zaradi povišanih varnostnih predpisov ni mogoče čekirati na Wien-Mitte.

Avtobusi vozijo med letališčem ter železniškima Westbahnhof, Schwedenplatz ter Kagran. Vozni red in cenik linij Vienna Airport najdete na domači strani Letališča Dunaj , prav tako informacije o povezavah z mestno železnico, taksiji, najetimi avtomobili in rednimi avtobusnimi prevozi.

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA