Advantage Austria Pokaži navigaciju
Pretpostavljamo da ste iz Izaberite svoju državuPromena države

Saveti za one koji putuju avionom

Avion odozdo © photocase.com/roodini

© photocase.com/roodini

Aerodromi Beč-Švehat (Wien-Schwechat), Grac (Graz), Insbruk (Innsbruck), Klagenfurt (Klagenfurt), Linc (Linz) i Salcburg (Salzburg) učestvuju u međunarodnom saobraćaju, ali se između ovih aerodroma svakodnevno obavlja i domaći linijski saobraćaj.

Austrian Airlines je najveća avio-kompanija Austrije sa mrežom linija ka 130 destinacija u čitavom svetu, koja se odlikuje posebnom gustinom u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Austrian Airlines je deo koncerna Lufthansa kao i članica Star Alliance. 

Servis u avio-saobraćaju

Informišite se o avio-vezi za Vašu destinaciju .

Međunarodni dolasci/Međunarodni letovi

Međunarodni transfer putnika i robe obavljaju sledeći aerodromi :


Između ovih aerodroma se svakodnevno obavlja i domaći linijski saobraćaj.

Važna napomena: Od 31. siječanj 2014 za sve polaske i tranzitne letove sa aerodroma u zemljama EZ, Islanda, Norveške i Švajcarske važe izmenjene bezbednosne odredbe EZ u vezi sa ručnim prtljagom .

Centralna služba za avio-informacije: +43 1 7007 22233

Bečki avio-šatl servis

City Airport Train CAT (voz za aerodrom) za 16 minuta vožnje povezuje aerodrom sa centrom Beča (železnička stanica „Beč-centar“): Red vožnje

Na terminalu železničke stanice Beč-centar (Wien-Mitte) nalaze se četiri šaltera za čekiranje. Uz to, postoje još i čeitri automata za čekiranje prtljaga i jedan automat za čekiranje ručnog prtljaga. Prtljag možete da čekirate 75 sati ili veče pre poletanja, pri čemu odmah dobijate svoju bording kartu. Pažnja: zbog pojačanih mera bezbednosti letovi za SAD se ne mogu čekirati sa železničke stanice Beč-centar.

Autobusi saobraćaju na relaciji aerodrom - železnička stanica sever (Westbahnhofa), odnosno do trga Švedenplac (Schwedenplatz) i Kagran. Red vožnje i tarife Vienna Airport Lines možete pogledati na sajtu aerodroma Beč , kao i informacije o prevozu gradskom železnicom, taksijem, rent-a-carom i šatl servisom.

Srodni linkovi

 
Austrian Airlines
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA