Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

LIFE SCIENCES EN MEDISCHE TECHNIEK UIT OOSTENRIJK

2015.01.07

Oostenrijk behoort tot de voortrekkers in bepaalde branches van de biowetenschappen en de medische techniek.

Met zijn onderzoeks- en ontwikkelingsnetwerken geniet Oostenrijk op het gebied van life sciences en medische techniek wereldwijd een uitstekende reputatie. Het samenspel van mondiale spelers en onderzoeksinstellingen in Oostenrijk enerzijds en jonge, dynamische start-ups en voortreffelijke universiteiten anderzijds schept de perfecte voorwaarden voor het succes van de Oostenrijkse life science-industrie.

Het belang van de life science-industrie beperkt zich niet tot de geneeskunde. Door het ruime aanbod aan toeleverings- en serviceondernemingen is de branche sterk verbonden met andere bedrijfstakken, zoals de machinebouw. De sector groeit met een indrukwekkende snelheid en is met zijn meer dan 700 bedrijven in de branches biotechnologie, farmaceutica en medische techniek uitgegroeid tot een onmisbare economische factor en een innovatieve kracht in Oostenrijk.

Meer informatie over Oostenrijkse ondernemingen in de branches biowetenschappen en medische techniek en mogelijkheden voor samenwerking vindt u de nieuwste uitgave van FRESH VIEW:
FRESH VIEW 155/2014 - Life sciences en medische techniek [pdf, 5,400.7kb]

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA