Advantage Austria Показване навигация

3-ти международни B2B софтуерни дни – Бъдещето на дигиталния бизнес: 27 - 28 април 2015г., Виена, Австрия

2015.02.02

В рамките на Международните дни на софтуера фирми от софтуерния бранш от цял свят ще имат уникалната възможност да разширят мрежата си от контакти и да спечелят нови делови партньори.

3-тите международни B2B софтуерни дни ще разглеждат темата „Бъдещето на дигиталния бизнес“ и ще бъдат насочени както към компании, така и към изследователски и развойни институции от цял свят. Проявата, в която ще участват изтъкнати личности, ще улесни обмена на знания, ще даде възможност за достъп до обширни експертни познания и ще подпомогне установяването на делови контакти.

Предиобедна 27 април 2015 г. експерти от международен ранг ще информират в докладите си за актуалните тенденции в областта на ИТ, а за следобед в програмата са предвидени срещи между представители на малки и средни компании, на индустрията и изследователски институти от Европа.

На 28 април 2015 г. ще имате възможност в рамките на събитието Селтик-Плюс да се информирате за постигнати забележителни резултати по проекти от областта на телекомуникациите и да представите Вашите проектни идеи за следващия конкурс Селтик-Плюс.

Заинтересуваните могат още сега да се регистрират онлайн и да представят желанията си за съвместна работа пред интернационална публика. Всички профили за съвместна работа ще бъдат публикувани и рекламирани активно още преди събитието.

Участието във форума е безплатно, молим за задължителна регистрация!

3-тите международни B2B софтуерни дни се организират съвместно от ADVANTAGE AUSTRIA, FFG, Икономическа агенция Виена и Селтик Плюс Кор Груп.  

Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA