Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

3. International B2B Software Days – The Future of Digital Business: 27.-28. huhtikuuta 2015 Itävallan Wienissä

2015.02.05

Ohjelmistotarjoajilla ympäri maailman on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus laajentaa kontaktiverkostojaan ja löytää uusia yhteistyökumppaneita International B2B Software Days -tapahtumassa.

Kolmatta kertaa järjestettävän International B2B Software Days -tapahtuman painopisteenä on digitaalisen liiketoiminnan tulevaisuus, ja se on tarkoitettu ohjelmistoalan yrityksille ja T&K-organisaatioille kaikkialta maailmasta. Alan kärkipään tapahtuma tarjoaa osanottajilleen pääsyn laajan asiantuntemuksen äärelle sekä mahdollisuuden tietotaidon jakamiseen ja uusien bisneskontaktien luomiseen.

International Software Days alkaa maanantaiaamuna 27. huhtikuuta 2015 alan kansainvälisten ammattilaisten luennoilla IT-alan uusimmista trendeistä. Iltapäivällä vuorossa ovat kahdenkeskiset tapaamiset PK-yritysten ja teollisuuden edustajien sekä eurooppalaisten tutkimusinstituuttien kesken.

Tiistaina 28. huhtikuuta 2015 tapahtuma jatkuu Celtic-Plus -tilaisuudella, jossa osanottajat pääsevät tutustumaan telekommunikaatioaiheisten projektien erinomaisiin tuloksiin. Tilaisuudessa on myös mahdollista ehdottaa uusia projekti-ideoita seuraavaa Celtic-Plus -ohjelmaa varten.

Sähköinen rekisteröityminen tapahtumasta kiinnostuneille on nyt käynnissä. Rekisteröitymisen yhteydessä voi myös esittää yhteistyötoiveita kansainväliselle yleisölle. Kaikki yhteistyöprofiilit julkaistaan ennen tapahtumaa ja ne saavat osakseen mittavaa julkisuutta.

Tapahtuma on ilmainen, mutta osallistujia pyydetään ystävällisesti rekisteröitymään etukäteen.

Kolmannen International B3B Software Days-tapahtuman järjestävät ADVANTAGE AUSTRIA, Itävallan tutkimuksen kehitysorganisaatio FFG, Vienna Business Agency ja Celtic Plus Core Group.

Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA