Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

3. Nemzetközi B2B Software Napok - The Future of Digital Business: 2015. április 27- 28., Bécs, Ausztria

2015.02.02

A világ minden tájáról érkező szoftverfejlesztők és –szolgáltatók számára nyújt kiváló kapcsolatépítési és üzletfejlesztési lehetőséget a Nemzetközi B2B Software Napok.

3. Nemzetközi B2B Software Napok a digitális üzletek jövőjével foglalkozik, és e témával a világ valamennyi táján tevékenykedő vállalatot és K+F-intézményt megszólít. A színvonalas rendezvény megkönnyíti számukra az ismeretek átadását, lehetővé teszi a kiterjedt szakértelemhez való hozzáférést és segít az üzleti kapcsolatok kiépítésében.

Míg 2015. április 27-én, délelőtt nemzetközi szakértők tartanak előadásokat az aktuális IT-trendekről, addig a délután folyamán kétoldalú találkozókra kerül sor az európai KKV-k, ipar és a kutatási intézmények képviselői között.
2015. április 28-án a Celtic-Plus Rendezvény keretein belül lehetőség nyílik a telekommunikáció területén megvalósított eredményes projektek megismerésére, valamint a következő Celtic-Plus pályázatra vonatkozó projektjavaslatok bemutatására is.

Az érdeklődők számára az online regisztráció már nyitott , valamint már együttműködési javaslataikat is prezentálhatják egy nemzetközi publikum előtt. Valamennyi együttműködési profilt ugyanis már a rendezvényt megelőzően nyilvánosságra hozzák és intenzíven reklámozzák.  

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de mindenképpen előzetes jelentkezéshez kötött!

A 3. Nemzetközi B2B Software Napok az ADVANTAGE AUSTRIA, az FFG, a Wirtschaftsagentur Wien  és a Celtic Plus Core Group közös rendezvénye.  

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA