Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

3de International B2B Software Days – The Future of Digital Business: 27-28 April 2015, Wenen, Oostenrijk

2015.02.02

Aanbieders van software uit de hele wereld krijgen tijdens de Internationale B2B Software Days een unieke gelegenheid om hun netwerk te verruimen en nieuwe handelspartners te vinden.

De 3rd International B2B Software Days hebben als thema “The Future of Digital Business” en richten zich tot ondernemingen en R&D-instellingen uit de hele wereld. Dit topevenement is ideaal om kennis uit te wisselen, omvangrijke expertise op te doen en zakelijke contacten aan te knopen.

Op 27 april 2015 in de voormiddag houden internationale deskundigen lezingen over actuele IT-trends. In de namiddag staan bilaterale ontmoetingen tussen vertegenwoordigers van KMO’s, industrie en onderzoeksinstellingen uit Europa op het programma.

Op 28 april 2015 biedt Celtic-Plus Event de mogelijkheid zich te informeren over uitstekende projectresultaten op het gebied van telecommunicatie en projectideeën voor de volgende Celtic-Plus voor te stellen.

Geïnteresseerden kunnen zich nu al online inschrijven en hun samenwerkingswensen kenbaar maken aan een internationaal publiek. Alle samenwerkingsprofielen worden vooraf gepubliceerd en intensief gepromoot.

Deelname is gratis, wel graag vooraf inschrijven.

De 3e International B2B Software Days zijn een samenwerking van ADVANTAGE AUSTRIA, FFG (Oostenrijkse onderzoek financierende instelling), WIrtschaftsagentur Wien (economisch agentschap Wenen) en de Celtic Plus Core Group.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA