Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

NASA-onderscheiding voor Oostenrijkse producent van meetapparatuur

2015.02.26

DEWETRON heeft al voor de vierde keer de NASA Tech Briefs-award voor product van het jaar gewonnen – ditmaal met de gloednieuwe TrendCorder.

NASA Tech Briefs is het officiële maandblad van het Amerikaanse ruimtevaartagentschap NASA, met meer dan 200.000 exemplaren het meest gelezen blad voor ingenieurs op het gebied van productontwikkeling in de VS. Onlangs werd een Oostenrijkse innovatie – de nieuwe TrendCorder van DEWETRON - verkozen tot product van het jaar 2014. De producent van meetapparatuur is de enige firma die deze prijs al vier maal gewonnen heeft.

De TrendCorder is een innovatief en goedkoop meettoestel voor langetermijntests zoals materiaaltests en levenscyclus- of proefbanktests van satellietcomponenten. Hij is voorzien van een menu- en navigatieconcept dat tot nu toe uniek is op de markt. Daarmee is een complex toestel net zo intuïtief bedienbaar als een app op een smartphone. Behalve eenvoudig te bedienen is de TrendCorder vooral efficiënt. Zijn doeltreffendheid blijkt wanneer reeds opgeslagen data weergegeven worden. Gegevens kunnen zo al tijdens de meting geanalyseerd worden.

DEWETRON is een internationale aanbieder van meetinstrumenten en van meetoplossingen op maat van de klant voor alle R&D-gebieden. De onderneming werd in 1989 opgericht en heeft vestigingen en verkooppartners in meer dan 25 landen.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA