Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

iF Design Gold Award az Advantage Austria és a Vasku & Klug építészeti iroda számára

2015.03.02

Nemzetközileg tekintélyes kitüntetésben részesítették az ausztriai designt bemutató CONFESSION OF DESIGN kiállítást Milánóban.

Február 27-én a nívós  iF Design Award arany fokozatát adományozták az Advantage Austriának. A díjat a világszinten jelentős milánói Salone Internazionale 2014 bútorvásár keretében a CONFESSION OF DESIGN osztrák designkiállítás kiállítási koncepciója nyerte el. A kiállítást az Advantage Austria kezdeményezte és szervezte, és végül két bécsi építész, Michael Vasku und Andreas Klug kivitelezték.

Az iF Design Award a benyújtott pályázatok kiemelkedően magas színvonala miatt a világ egyik legtekintélyesebb designdíjának számít. A több mint 50 országból érkezett összesen 5000 pályázatból a zsűri a legkiemelkedőbb designteljesítményeket jutalmazta. A kitüntetés azt jelzi, hogy sikerült Ausztriát a nemzetközi designszakma egyik jelentős szereplőjeként pozícionálni. Az osztrák designkiállítás így konstans elemévé vált a milánói designhétnek. A Salone del Mobile kiállítást a világ minden részéről több mint 312 000 érdeklődő látogatja meg.

Az Advantage Austria április 14. és 19. között idén is képviselteti magát Milánóban: Az idei kiállítás mottója „Austrian Design Pioneers”, amellyel a Vasku & Klug építészpáros az osztrák design úttörőszellemét kívánják a középpontba állítani. Összesen 70 osztrák vállalkozó fogja átfogóan bemutatni az osztrák kreatív ágazat design terén alkotott azon újdonságait és trendjeit, amelyek az alapját jelenthetik a jövő úttörő jelentőségű teljesítményeinek.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA