Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

iF Design Gold Award voor ADVANTAGE AUSTRIA en architectenbureau Vasku & Klug

2015.03.02

Internationaal gerenommeerde prijs voor het presentatieconcept van de Oostenrijkse nationale presentatie CONFESSION OF DESIGN in Milaan.

Op 27 februari heeft ADVANTAGE AUSTRIA de internationaal gerenommeerde iF Design Award in de categorie goud ontvangen. De prijs was toegekend voor het presentatieconcept van de Oostenrijkse designtentoonstelling CONFESSION OF DESIGN bij de belangrijkste meubelbeurs ter wereld, de Salone Internazionale 2014 in Milaan. De afdeling voor creatieve economie van ADVANTAGE AUSTRIA heeft de tentoonstelling geïnitieerd en georganiseerd. Het ontwerp van het evenement werd verzorgd door het Weens architectenduo Michael Vasku en Andreas Klug .

Gezien het hoge designniveau van de ingediende bijdragen telt de iF Design Award als een van de belangrijkste designprijzen ter wereld. Uit 5.000 bijdragen uit 50 landen heeft de Jury de beste designwerken gekozen. De ontvangst van deze prijs bevestigt de internationale toppositie van Oostenrijk als designland. De Oostenrijkse designtentoonstelling zal ook in de toekomst als vast onderdeel van de Milanese designweek te zien zijn. Meer dan 312.000 geïnteresseerden uit de hele wereld bezoeken jaarlijks de Salone des Mobile.

Ook dit jaar is ADVANTAGE AUSTRIA weer van 14 tot en met 19 april in Milaan aanwezig. Het thema AUSTRIAN DESIGN PIONEERS, uitgevoerd door het architectenduo Vasku & Klug, wijdt zich aan de pioniersgeest van het Oostenrijks design. In totaal laten meer dan 70 ondernemingen uit Oostenrijk een modern overzicht zien van innovaties en stromingen uit de creatieve designscène, wat de basis legt voor de pionierswerken van de toekomst.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA