Advantage Austria Indicare navigare

"iF Design Gold Award" pentru ADVANTAGE AUSTRIA şi biroul de arhitectură Vasku & Klug

2015.03.02

Renumita distincţie internaţională pentru conceptul de prezentare al unei ţări "CONFESSION OF DESIGN", de la Milano

În ziua de 27 februarie 2015, ADVANTAGE AUSTRIA a primit cea mai înaltă distincţie internaţională, distincţia de aur iF Design Award . A fost premiat conceptul de prezentare al expoziţiei de design CONFESSION OF DESIGN în cadrul importantului târg internaţional "Salone Internazionale 2014" din Milano. Iniţiat şi organizat de departamentul creativ al ADVANTAGE AUSTRIA, conceptul expoziţiei a fost realizată de biroul de arhitectură Wiener Architektenduo Michael Vasku und Andreas Klug .

Distincţia "iF Design Award" se numără, datorită standardului înalt al conceptelor participante, printre cele mai importante distincţii ce premiază designul. Juriul a premiat cel mai bun concept dintre cele 5.000 concepte participante din peste 50 ţări. Distincţia dovedeşte că Austria a reuşit să se poziţioneze ca ţara internaţională a designului. Expoziţia austriacă de design a reprezentat o constantă fixă a săptămânii internaţionale dedicate mobilei de la Milano. Mai mult de 312.000 vizitatori interesaţi de design din întreaga lume au vizitat salonul de mobilă.

Şi în acest an, ADVANTAGE AUSTRIA a fost prezentă la Milano în perioada 14 - 19 aprilie: sub motto-ul AUSTRIAN DESIGN PIONEERS, conceptul de expoziţie al duou-lui de arhitecţi "Vasku & Klug " a adus un suflu de pionierat în design. Un număr de 70 companii din Austria şi-au putut face o vedere de ansamblu asupra noutăţilor şi curentelor scenei creative ale designului şi vor putea astfel pune bazele pionieratului de mâine. 

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA