Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Free Market Road Show® 2015. április 13-tól Május 27-ig

2015.03.09

Európa fordulóponthoz érkezett: számos európai állam gazdasága még mindig nem heverte ki a 2008-as pénzügyi válság következményeit. Hogyan lehet a konjunktúrát újból beindítani és a fiatalkorúak körében jelentkező magas munkanélküliségre tartós megoldást találni? Vajon a nagyobb vállalkozó kedv és több kreativitás jelenthet kiutat?

Free Market Road Show® immár nyolcadik alkalommal járja végig Európát, a Kaukázust és idén először Izraelt is. 2015-ben összesen 35 városban az alábbi alapvető kérdések kerülnek megvitatásra:

  • Van vagy nincs növekedés? A stagnálástól a felépülésig.
  • A vállalkozói szellem és ellenségei. Hogyan tudjuk kreatív energiáinkat felszabadítani?
  • Továbbá mindegyik konferencián figyelmet szentelnek az adott ország legégetőbb kérdéseinek.Ezeket és más egyéb kérdéseket vitatnak majd meg a nemzetközi szakértők az idei Free Market Road Show® során pódiumbeszélgetések keretében és a hallgatóság bevonásával. A rendezvény a gazdaság, a politika és a tudomány képviselőit szólítja meg, és célja, hogy alternatív megoldásokat mutasson be és vitára ösztönözzön.

További információk, beleértve az online jelentkezést, a rendezvény angol nyelvű honlapján találhatóak: www.freemarket-rs.com  

Letölthető dokumentumok a témához

Linkek a témához

 
Free Market Road Show®
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA