Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Design uit Oostenrijk op meubelbeurs in Milaan

2015.03.11

AUSTRIAN DESIGN PIONEERS - Onder deze titel presenteren zich circa 70 Oostenrijkse meubel- en productdesigners van 14 tot 19 april 2015 op het 'Salone Internazionale del Mobile' in Milaan.

Met zijn ongeveer 4000.000 bezoekers wordt het Salone Internazionale del Mobile beschouwd als de belangrijkste internationale meubelbeurs. Oostenrijk is sinds 2010 in Milaan vertegenwoordigd met een eigen designtentoonstelling die telkens tot 20.000 bezoekers weet te fascineren.

Met nagenoeg 70 exposanten is de Oostenrijkse bijdrage voor het Salone des Mobile van dit jaar uitgebreider en boeiender dan ooit tevoren. Midden in de designwijk Brera in Milaan wordt in de gerenomeerde locatie La Pelota zes dagen lang Oostenrijks design voorgesteld onder de titel AUSTRIAN DESIGN PIONEERS .

De vormgeving van de tentoonstelling is in handen van het Weense architectenbureau Vasku & Klug . Het architectenduo tekende ook al voor het concept van de Oostenrijkse designtentoonstelling "Confession of Design" van vorig jaar dat onlangs nog bekroond werd met de gerenommeerde iF Design Gold Award.

De tentoonstelling AUSTRIA DESIGN PIONEERS zal een overzicht geven van innovaties en stromingen in de Oostenrijkse creatieve designscene, die de basis vormen voor de pioniersprestaties van morgen.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA