Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Hoogste houten gebouw van Europa met bouwmateriaal uit Oostenrijk

2015.03.12

De firma binderholz laat in Londen opnieuw haar vaardigheid in prestigeprojecten zien, en slaat hiermee nieuwe wegen in op het gebied van massief houten gebouwen met meerdere verdiepingen

De architecten Hawkins/Brown hebben van Regal Homes de opdracht ontvangen voor de grootste triplexhouten flat van Europa, in Londen. Hiervoor levert Binderholz Bausysteme 1.400 kubieke meter Oostenrijks hout en Oostenrijkse know-how. Regal Homes bouwt in het oosten van de Britse metropool, aan Wenlock Road, een woongebouw van 10 verdiepingen in hybridebouw met 6.750m² gebruiksoppervlakte. Hiermee zet de firma een nieuwe standaard in de bouw met massief hout.

Binderholz bouwt in Engeland niet alleen aan het hoogste houten gebouw van Europa, maar tevens aan twee spectaculaire houten gebouwen. Binderholz gaat in London/Dalston een woonblok met 100 appartementen bevoorraden – een gebouw met tot 9 verdiepingen in pure houtbouw. Hiervoor komt 4.500 kubieke meter hout uit Oostenrijk.

Binderholz is een familiebedrijf met in totaal 6 vestigingen in Oostenrijk en Duitsland. De productenreeks van massiefhout omvat snoeihout, profielhout, gelijmde massiefhoutplaten met één of meerdere lagen, gelamineerd hout, Binderholz triplexhout BBS en biobrandstof. Deze producten worden wereldwijd geëxporteerd.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA