Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

MODUL University Vienna opent campus in Dubai

2015.04.01

Van Wenen naar Dubai: De eerste campus van een Oostenrijkse particuliere universiteit buiten Europa wordt door MODUL University Vienna opgericht in Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE).

De campus van MODUL University Vienna in Dubai zal centraal gelegen zijn, beschikken over een optimale infrastructuur en plaats bieden aan 300 à 400 studenten. De voltooiing is gepland voor het najaar van 2015.

Al in het wintersemester 2016 wil men de eerste studenten verwelkomen. Het cursusaanbod omvat behalve bachelor-, master- en MBA-opleidingen ook een leergang van de school voor toerisme MODUL. Alle aangeboden opleidingen worden in het Engels gegeven en zowel in Oostenrijk als in de Verenigde Arabische Emiraten erkend.

MODUL University Vienna levert met de campus in Dubai een belangrijks bijdrage tot de internationale reputatie van de Oostenrijkse expertise op het gebied van onderwijs en legt meteen een stevige basis voor duurzame economische betrekkingen tussen Oostenrijk en de VAE. Als belangrijkste business-, financieel, handels- en onderwijscentrum in het Midden-Oosten is Dubai de ideale locatie voor een internationale onderwijsinstelling.

De campus van de Weense particuliere universiteit MODUL is een samenwerking met de DACH ADVISORY Group. Deze onderneming, in Dubai gevestigd, is gespecialiseerd in de overdracht van bedrijfsmodellen uit Duitstalige gebieden.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA