Advantage Austria Indicare navigare

Rezultate record în înregistrarea de noi firme în Austria

2015.05.12

276 de firme internaţionale s-au înregistrat anul trecut în Austria, cea mai mare parte, la Viena.

Agenţia de promovare a noilor firme înregistrate ABA-Invest in Austria a înregistrat în 2014, 276 firme. Acest rezultat reprezintă un plus de 21% faţă de anul precedent şi este cel mai bun rezultat înregistrat în istoria de 33 ani a agenţiei. Investiţiile înregistrate au crescut cu ca. 7% iar totalul lor însumează 371 mil. Euro; ele au generat un plus de 2.645 (+79%) de locuri de muncă. Relevant este şi interesul crescând al ţărilor din Europa Centrală şi de Sud Est: cele 74 firme din această regiune reprezintă 27% din înregistrările ABA.

Notabil este rolul pe care îl joacă Austria în menţinerea stabilităţii şi a securităţii în Europa Centrală, de Sud Est şi de Est şi înalta calificare a forţei de muncă. La acestea se adaugă asigurarea alimentării cu energie şi calitatea ridicată a vieţii evaluată la nivel internaţional.

Premizele pentru 2015 vorbesc de la sine: ABA reprezintă interesele a 737 firme internaţionale care au interese concrete de a se stabiliza în zonă, rezultat ce reprezintă un plus de 6% faţă de anul precedent.

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA