Advantage Austria Показване навигация

„Building Smart for Smarter Cities“ – конференция и форум за установяване на контакти: 10. - 11. юни 2015 г., Виена, Австрия

2015.04.10

Компании от сферата настроителството, развитието на недвижимите имоти, архитекти и инвеститори отцяла Европа имат уникалната възможност по време на конференцията и борсата заустановяване на контакти да разширят своята мрежа и да намерят нови бизнеспартньори.

Конференцията „Building Smart for Smarter Cities“ предлагапредиобед на 10 юни 2015 г. поредица от панелни дискусии на високо нивои специализирани доклади за най-новите постижения в тази сфера. В програматаследобед са включени индивидуални B2B разговори между фирми от сферата на строителството, развитието на недвижимитеимоти, възложители, инвеститори и др. от цяла Европа.

На втория ден от конференцията 11 юни 2015 г. съществува възможността заучастие в екскурзии до избрани обекти във Виена и околностите.

Допълнителна информация за форума включително регистрация, програма, уговарянена срещи онлайн (B2B срещи) с други фирми-участници и др. предлага уебсайта на събитието .

Конференцията и борсата за установяване наконтакти ще се проведат от 10-ти до 11-ти юни 2015 г. в Стопанска камараАвстрия във Виена. Участието във форума е безплатно, молим при невъзможност за участие след направенарегистрация за задължително уведомление!

Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA