Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Building Smart for Smarter Cities – ammattitapahtuma ja B2B-tilaisuus: 10. - 11. kesäkuuta 2015, wienissä, itävallassa

2015.04.10

Rakennusalan yrityksillä, kiinteistökehittäjillä, arkkitehdeillä ja sijoittajilla Euroopan alueelta on mahdollisuus osallistua ainutkertaiseen ammattitapahtumaan ja B2B-keskusteluihin löytääkseen uusia liikekumppaneita. 

Konferenssi „Building Smart for Smarter Cities“ tarjoaa aamupäivällä 10. kesäkuuta 2015 mahdollisuuden seurata korkeatasoisia paneelikeskusteluja ja ammattiesitelmiä liittyen alan uutuuksiin. Iltapäivällä on vuorossa kahdenkeskiset B2B-keskustelut rakennusalan yritysten, kiinteistökehittäjien, toimeksiantajien ja sijoittajien kesken. 

Toisena konferenssi päivänä, 11. kesäkuuta 2015 on mahdollisuus osallistua kiertoajelulle, jonka aikana käydään tutustumassa eri rakennusprojekteihin Wienissä ja sen ympäristössä. 

Lisätietoja, rekisteröityminen, ohjelma ja kahdenkeskisten keskustelujen varaaminen muiden osallistuvien yritysten kanssa löytyy tapahtuman kotisivulta.

Ammattitapahtuma ja B2B-tilaisuus järjestetään 10.-11.6 2015 Wienissä, Wirtschaftskammer Österreich toimitiloissa. Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista. Ilmoittautumiset tilaisuuteen ovat sitovia.

Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA