Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Building Smart for Smarter Cities – Szakmai konferencia és Matchmaking-esemény: 2015. június 10-11., Bécs, Ausztria 

2015.04.10

A szakmai konferencia és Matchmaking-börze keretein belül a világ minden tájáról érkező építőipari vállalatok, ingatlanfejlesztők, építészek és befektetők számára nyílik egyedülálló lehetőség arra, hogy meglévő kapcsolataikat kibővítsék és új üzleti partnereket találjanak.

2015. június 10-én délelőtt a „Building Smart for Smarter Cities“ elnevezésű konferencia egy sor kiváló panelbeszélgetést és szakmai előadást kínál a legújabb fejlesztésekről. A délután folyamán pedig egyéni B2B-beszélgetésekre kerül sor a világ minden tájáról érkező építőipari vállalatok, ingatlanfejlesztők, megbízók és befektetők stb. között.

A konferencia második napján, 2015. június 11-én lehetőség nyílik Bécs térségében lévő, kiválasztott projektek megtekintésére szakmai kirándulások keretein belül.

További információkat a rendezvényről, beleértve a regisztrációt, a programot, az online időpontegyeztetéseket a többi résztvevő céggel (B2B-találkozók) stb. a rendezvény honlapja kínál.

A szakmai konferenciára és a Matchmaking-börzére 2015. június 10. és 11. között kerül sor Bécsben, az Osztrák Gazdasági Kamara épületében. A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban mindenképpen előzetes regisztrációhoz kötött!

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA