Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Building Smart for Smarter Cities – vakconferentie en matchmaking-evenement: 10 t/m 11 juni 2015, Wenen

2015.04.10

Bedrijven uit de bouwsector, vastgoedontwikkelaars, architecten en investeerders uit heel Europa hebben tijdens de vakconferentie en matchmaking-beurs eenmalig de kans om hun netwerk te vergroten en nieuwe zakenpartners te vinden.

De conferentie „Building Smart for Smarter Cities“ biedt op de ochtend van 10 juni 2015 een scala aan bijzondere paneldiscussies en professionele bijdrages over de nieuwste ontwikkelingen. In de middag staan individuele B2B-gespreken tussen ondernemers uit de bouwsector, vastgoedontwikkelaars, opdrachtgevers, investeerders etc. uit heel Europa op het programma.

Op de tweede conferentiedag, 11 juni 2015, bestaat de mogelijkheid om een excursie naar geselecteerde projecten in de metropoolregio Wenen bij te wonen.

Meer informatie over het evenement inclusief registratie, programma, online-afspraken (B2B-meetings) met andere deelnemende bedrijven en nog veel vindt u op de evenement-website .

De vakconferentie en matchmaking-beurs vindt van 10 tot en met 11 juni 2015 in de Kamer voor Economie (WKO) in Wenen plaats. De deelname is gratis, inschrijving is echter bindend.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA