Advantage Austria Indicare navigare

Construcţii inteligente pentru oraşe inteligente - Conferinţă şi bursă interactivă:10-11 iunie 2015, Viena, Austria

2015.05.11

Companiilor din domeniul construcţiilor, dezvoltatorilor imobiliari, arhitecţilor şi investitorilor din întreaga Europă li se oferă şansa unică ca în cadrul conferinţei de specialitate „Construcţii inteligente pentru oraşe inteligente” şi a bursei interactive să îşi lărgească portofoliul afacerii şi să îşi găsească noi posibili parteneri. Evenimentele vor avea loc la Viena în perioada 10.06 – 11.06.2015, la sediul Camerei Economice.

În prima parte a conferinţei respectiv în dimineaţa zilei de 10 iunie 2015 vor avea loc o serie de paneluri de discuţii şi prezentări de specialitate susţinute de specialiști, ce vizează cele mai noi dezvoltări din domeniu. În după amiaza aceleiaşi zile se vor organiza discuţii individuale între participanţii din întreaga Europă prezenţi la acest program şi firmele austriece.

În a doua zi de conferinţă respectiv în ziua de 11 mai 2015 vă puteţi înscrie şi participa la una dintre cele trei excursii în scopul vizitării unor proiecte de referinţă din Viena.

Întrucât evenimentele sunt de tip B2B participarea este posibilă doar în urma înregistrării Dvs. online prin alegerea unui „user name” şi a unei „parole”. În urma înregistrării, numele companiei Dvs. şi a Dvs. personal va apare pe pagina principală a site-ului evenimentului , după care va urma etapa selectării partenerilor de discuţie. Etapele ce preced participarea la eveniment au următoarele termene: până pe 29 mai are loc înscrierea participanţilor, iar între 30 mai şi 5 iunie se selectează partenerii pentru discuţiile individuale.

Mai multe informaţii despre evenimente, posibilităţi de înregistrare, program şi programarea discuţiilor individuale le găsiţi accesând site-ul evenimentului . Pentru mai multe detalii vă rugăm contactați organizatorii .

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA